Helsinki Ski Weeks 29.1.2022 - 27.2.2022

Hiihto valtaa Olympiastadionin

29.1.-27.2.2022

Koko kuukausi täynnä hiihtoa!

Ainutlaatuisella tavalla liikunnan riemun, huippu-urheilun ja viihteen yhdistävä tapahtumakokonaisuus saa lähtölaukauksensa tammikuun viimeisenä viikonloppuna ja kuukauden kestävien Hiihtoviikkojen aikana Olympiastadionilla nähdään runsaasti teemaan osuvia oheistapahtumia. Tarkempi ohjelma julkaistaan marraskuussa. Helsinki Ski Weeksin kruunaa kansainvälinen huippuhiihtäjien Stadion Sprint -kutsukilpailu 24.2.2022.

KAIKKIEN YHTEISET HIIHTOVIIKOT

Hiihdä itsesi historiaan – Talven säväyttävin liikuntaelämys!

Ensimmäistä kertaa historiassa Olympiastadionilla hiihdetään! Ota perhe ja ystävät mukaan ja tule hiihtämään suomalaisen urheilun pyhättöön, Olympiastadionille. Nauti hiihtämisestä stadionin huikeissa puitteissa, keskellä Helsinkiä, koko helmikuun ajan. Olympiastadionin latu aukeaa tammikuun lopussa ja hiihtäminen on ilmaista. Helsinki Ski Weeks tulee tarjoamaan myös mm. hiihtokoulun ja monipuolista opastusta hiihdon saloihin.

STADION SPRINT 24.2.2022

Ainutlaatuinen huippu-urheilun stadionshow

Helsingin Olympiastadionin pimenevä ilta tarjoaa kihelmöivät puitteet täysin uudenlaiselle tapahtumalle, joka tuo innovaatioita kansainväliseen huippuhiihtoon ja rakentaa siihen ennennäkemätöntä atmosfääriä. Hiihdon supertähdet ottavat toisistaan mittaa viihteellisessä mutta kovatasoisessa kisassa, josta ei puutu valoa, musiikkia eikä suuren urheilutapahtuman juhlavaa hurmosta – tämä on Super Bowl -henkeä suomalaisittain!