LUMEN LEGENDOJA #CELEBRATESNOW

Jotta lumilajit sykähdyttäisivät meitä nyt ja tulevaisuudessa.


STRATEGIA

RIEMASTU LUMESTA – CELEBRATE SNOW!

Suomen Hiihtoliiton strategian visiona on saada kansa riemastumaan lumesta ja sen mahdollisuuksista sekä vaalia lumilajien paikkaa suomalaisten sydämissä. Luomme yhteisöllisiä kokemuksia lajiemme parissa, niin seuroissa, tapahtumissa kuin kotikatsomoissa. Teemme töitä sellaisten olosuhteiden eteen, että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia lumilajeista, niin tavoitteellisessa huippu-urheilussa kuin harrastajina.

Henkilökunta ja yhteystiedot

Suomen Hiihtoliiton henkilöstö vastaa pohjoismaisten lajien operatiivisesta toiminnasta. Operatiivisen henkilöstön päätoimintoihin lukeutuvat muun muassa hallinto, seura- ja lajipalvelut, viestintä, markkinointi sekä kaupalliset toiminnot.

Luottamusjohto

Suomen Hiihtoliiton luottamusjohto koostuu liittovaltuustosta, johtokunnasta ja lajien johtoryhmistä.

Materiaalipankki

Suomen Hiihtoliiton materiaalipankista löydät avoimen kuvapankin lisäksi käytössä olevat lomakkeet, pohjat ja tiedostot.

Lumilajit Liikuttavat liikuttaa innostavasti lapsia, perheitä ja opettajia lumella uusin tavoin. Lumilajit Liikuttavat -tuotteet edistävät myös eri lajien seurojen sekä oppilaitosten välistä yhteistyötä.

NORDIC SKI FINLAND – Hyppää mukaan Suomen vetovoimaisimpien talvilajien mukaan!

Nordic Ski Finland Oy vastaa Hiihtoliiton alaisesta kaupallisesta toiminnasta. Kaupallisiin toimintoihin lukeutuvat myynti ja kumppanuudet, tapahtumat markkinointitapahtumat sekä markkinointiviestintä. 

Nordic Ski Finland Oy on täysin Suomen Hiihtoliiton omistama kaupallinen yhtiö. Toiminnan tavoitteena on vahvistaa Suomen Hiihtoliiton asemaa ja kilpailukykyä urheilun TV- ja yhteistyökumppanimarkkinoilla.

Salkustamme löytyy erilaisia tuotteita huippu-urheilujoukkueista lapsia ja perheitä liikuttaviin tapahtumiin ja konsepteihin, kansainvälisistä urheilutapahtumista paikallisiin lumiliikuntakouluihin. Rakennamme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden, otathan yhteyttä ja kysyt lisää!


VASTUULLISUUS

Teemme kaikkemme edistääksemme kansan liikkumista, toimintamme ja lajiemme yhdenvertaisuutta sekä ehkäistäksemme ilmastonmuutosta.

Vastuullisuus on mukana niin päätöksenteossa kuin jokaisen päivän toiminnassamme.

Lue lisää

SIVAKOI MUKAAN SISÄPIIRIIN!

Haluamme viestiä lumilajeihin liittyvistä tapahtumista ja ilmöistä kiinnostavalla sekä innostavalla tavalla. Uutiskirjeemme sisältää pohjoismaisten lajien huippuhetket, maajoukkuetähtien kuulumiset sekä vinkit, tarjoukset ja ajankohtaiset uutiset lumilajien ystäville.

LIITY JÄSENEKSI

Suomen Hiihtoliiton tarkoituksena on toimia hiihtourheilun alalla Suomessa toimivien, yhdistysrekisteriin merkittyjen yhdistysten aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä ja keskuselimenä sekä edistää hiihtourheilua Suomen kansan keskuudessa. Hiihtourheiluksi luetaan maastohiihto, mäkihyppy, yhdistetty ja alppilajit sekä muut lumella tapahtuvat hiihtourheilulajit ja niiden kesämuodot.

Liiton jäseneksi voi päästä edellä mainitut ehdot täyttävä yhdistys (seura), joka jättää johtokunnalle kirjallisen hakemuksen ja todistuksen siitä, että seura on asianmukaisesti rekisteröity. Jäsenet hyväksyy johtokunta.

Jäsenyyshakemuksen voi toimittaa postitse osoitteella Suomen Hiihtoliitto, Valimotie 10, 00380 Helsinki tai sähköpostitse hiihtoliitto(@)hiihtoliitto.fi. Hakemuksen liitteenä tulee olla yhdistysrekisteriote sekä tiedot hakijayhteisön yhteyshenkilöstä yhteystietoineen.