Seuraseminaari

Suomen Hiihtoliiton jäsenseurojen vuosittainen seminaariviikonloppu tai seurawebinaari erilaisin, vaihtuvin teemoin.

Seurawebinaari 14.5.2024

Kevään 2024 Seuraseminaari järjestetään etäyhteyksin Teamsissa arki-illan webinaarina tiistaina 14.5. klo 17–20. Seurawebinaari on kaikille Hiihtoliiton lajeille yhteinen. Illan kantavana teemana on seuratyön kehittäminen. Illan aikana kuullaan monipuolisia puheenvuoroja muun muassa Startti Ladulle -kehitysprosessista ja seurojen välisestä yhteistyöstä. Seurawebinaarissa julkaistaan myös kauden 2024 seuraluokittelujen tulokset, ja lajiryhmien johtoryhmien uusilla jäsenehdokkailla (jäsenesityksiä voi tehdä 8.5. asti lomakkeen kautta) on mahdollisuus esittäytyä seuraväelle. Lisäksi kuulemme vastauksia seurojen etukäteen esittämiin kysymyksiin. 

Seuraseminaari 12.-13.5.2023

Seuraseminaari järjestettiin Vierumäellä 12.-13.5.2023. Seminaarin esitysmateriaalit löytyvät alta. Seurasemiinaarin yhteydessä järjestettiin maastohiihdon valmentajaseminaarin sekä suksihuoltoseminaari. Perjantain Hiihtogaalassa palkittiin vuoden seuroja, seuratoimijoita ja valmentajia.

Seuraseminaari – Yhteinen latu 6.-7.5.2022

Yhteinen latu kokosi Hiihtoliiton lajien seuratoimijat yhteen Jyväskylään keskustelemaan ja kohtaamaan 6.-7.5.2022.

Seuraseminaari (ent. seuraneuvottelupäivät) on seuratoiminnan yhteinen kouluttautumis- ja verkostoitumistapahtuma. Ajankohtaisia aiheita niin seuran johtamisen, valmennuksen kuin nuorisotoiminnankin näkökulmista. Perjantain gaalaillallisen yhteydessä palkittiin ansioituneita toimijoita eri kategorioissa.

Seuraneuvottelupäivä (syksy 2021)

Hiihtoliiton seuraneunevottelupäivää vietettiin webinaarina 16.10.2021. Päivän teemoina olivat vastuullisuus lumilajeissa, seurakulttuuri sekä kilpailujen ja tapahtumien striimaus.

Kiitos osallistumisesta!
Tässä tilaisuuden materiaaleja:

Vastuullisuus lumilajeissa, Kati Lehtonen
Seuran kulttuuri menestystekijänä, Sirpa Korkatti
Kilpailujen ja tapahtumien livestriimaus, Timo Miettinen/Elisa
Hiihtoliiton ajankohtaiset asiat