Latu lentoon -kiertue

Latu lentoon on yhteinen tapahtuma- ja harjoitusleirikokonaisuus koko mäkihypyn ja yhdistetyn lajiyhteisölle, junioreista maajoukkueurheilijoihin, huoltajista valmentajiin ja taustajoukoista tuomareihin.

Tapahtumakokonaisuus

Latu lentoon -tapahtumia järjestetään tänä vuonna kuusi kappaletta. Tälle sivulle päivittyvät kiertueen päivämäärät sekä tarkemmat tiedot. Latu lentoon -kiertueen tarkoituksena on harjoitella useilla paikkakunnilla ja vahvistaa yhteistä tekemistä niin urheilijoiden kuin valmentajien kesken. Ajatus on, että leireillä on mukana niin paikallisia kuin muiden seurojen valmentajia, jotta saamme mahdollisuuden jakaa ideoita toinen toisillemme ja antaa vinkkejä päivittäiseen valmentautumiseen. Yhdessä oppiminen ja tiedon jakaminen ovat kiertueen pääteemoja. Leireillä on tarkoitus myös järjestää leirikisoja jotka ovat urheilijoille varmasti erittäin mieluisia.

– Yhteisöllinen Latu lentoon -kiertue jatkuu taas toukokuussa. Tänä vuonna kiertueelle on saatu mukaan uusia paikkakuntia, mikä on todella hieno juttu. Näin lapset ja nuoret pääsevät hyppäämään erilaisista mäistä ja saavat sitä kautta uusia kokemuksia. Kiertue oli viime vuonna erittäin onnistunut ja saimme mukaan todella paljon osallistujia. Toivottavasti sama trendi jatkuu myös tulevana kautena ja saadaan myös uusia seuravalmentajia leireille mukaan. Innolla odotan tulevaa Latu Lentoon -kiertuetta, kertoo lajikoordinaattori Kimmo Yliriesto.

Kiertue 2023

19-21.5. Paimio
5-8.6. Vuokatti
28-30.7. Kouvola
15-17.9. Tampere PERUTTU
13.-15.10. Lahti
29.11.-2.12. Rovaniemi Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja

Kimmo Yliriesto
puh. +358 45 2700333
kimmo.yliriesto(at)hiihtoliitto.fi