Maastohiihto

Tuttavallisemmin hiihto.

Kehon ja mielen voima. Sisu.

Hiihto on kestävyyslajien kuningas, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla
fyysinen voima, psyykkinen periksiantamattomuus ja suomalainen sisu. Tämä suomalaisille hyvin rakas laji on tarjonnut meille suuria tunteita jo
vuosikymmenten ajan. Urheilijoiden fyysiset ominaisuudet, harjoittelu, välineet sekä kilpailumuodot kehittyvät jatkuvasti. Se pitää hiihdon jännittävien lajien kärkipaikalla myös tulevaisuudessa.

Valmennuslinjaus

Suomalainen latu
Tieto ja taito. Sisu.

Maastohiihtovalmennuksen suuntaviivat lapsuudesta huippuvaiheeseen päivittää lajin valmennustietoutta vastaamaan nykyhiihdon vaatimuksia. Tavoitteena on selkiyttää ja helpottaa vanhempien, ohjaajien, valmentajien ja seuratoimijoiden arvokasta työtä maastohiihdon parissa.

Lue lisää

Lumilajit Liikuttavat

Hei temppuillaan! Liikutaan lumella innostavin ja uusin tavoin.

Lumilajit Liikuttavat on kasvava tuoteperhe, jonka tavoitteena on kannustaa lapsia liikkumaan luvella innostavin tavoin.

Tutustu kokonaisuuteen

XCTEAMFIN

Hiihtomaajoukkue on yksi Suomen seuratuimmista maajoukkueista. Valovoimainen joukkue takaa suomalaisille urheiluelämyksiä ja huippusuorituksia läpi talven.

Tutustu joukkueeseen

Hyppää ladulle!

Suomen latutilanteen voit tarkistaa helposti Latutilanne-palvelusta. Vauhdikkaita ja sujuvia hiihtokilometrejä kaikille!

Latutilanne