Seuraseminaari ja valmentaja- ja suksihuoltoseminaari 2023 – seminaariohjelmat on julkaistu

Kevään 2023 Seuraseminaari järjestetään yhdessä valmentaja- ja suksihuoltoseminaarin kanssa Vierumäellä 12.-13.5.2023. Viikonlopun seminaariohjelmat ovat nyt julkaistu. Perjantaina ohjelma on kaikille seminaareille yhteinen, ja tarjolla on mielenkiintoisia urheilija- ja valmentajapuheenvuoroja sekä terveisiä Olympiakomitealta. Perjantai-illan päätteeksi järjestetään Hiihtogaala, jossa palkitaan ansioituneita hiihtolajien parissa toimivia henkilöitä. Voit tutustua Hiihtogaalassa palkittaviin ja äänestää omaa ehdokastasi täältä.

Lauantaina Seuraseminaarissa päästään syventymään lasten ja nuorten liikuttamiseen lumilajien parissa. Tavoitteena on pohtia, miten saadaan lapset ja nuoret innostumaan lumilajeista. Valmentajaseminaarissa keskitytään maastohiihdon valmennukseen nuorista huippu-urheilijoihin asti. Suksihuoltoseminaarissa käsitellään ajankohtaisia asioita suksihuollosta ja suomalaisen suksihuollon edistymisestä.

Viikonlopun seminaarit tarjoavat tilaisuuden verkostoitua muiden seurojen edustajien, valmentajien ja suksihuoltajien kanssa. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittautuminen seminaareihin Suomisportin kautta.

Seuraseminaarin ilmoittautuminen

Valmentaja- ja suksihuoltoseminaarin ilmoittautuminen