Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot ry:n vuositapaaminen siirtyy syyskuulle

Tapaamisen muisteluteemoina ovat tänä vuonna Naganon olympiakisat 1998 ja Ramsaun MM-hiihdot 1999 sekä MM-ampumahiihto- ja parakisat noina vuosina.

Suomen hallituksen 22. huhtikuuta tekemien linjausten mukaisesti kesätapahtumia rajoitetaan tällä tietoa 31.7. asti. Ohjelmavaihtoehtona ollut kesäteatteri perui myös kesänäytöksensä.

WH-tapahtuma ja vuosikokous siirtyy siis koronaepidemian vuoksi syyskuulle. Yhdistyksen jäsenistä suurin osa on iän perusteella kokoontumisrajoitettuja riskiryhmäläisiä.

Jäsenet saavat vuosikokoustiedotteen elokuun alussa, kun nähdään kokoontumisrajoitusten tilanne ja ohjelmamahdollisuudet.

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot ry:llä on Hiihtoliiton eri lajiryhmistä, ampumahiihtäjistä ja paralympiahiihtäjistä noin 150 jäsentä, jotka ovat kansainvälisen tason toiminnassa mukana olleita kilpailijoita, valmentajia tai hiihtojohtajia. Uusia jäseniä voi esittää kirjallisesti sihteerille vuosikokouksen alla olevaan johtokunnan kokoukseen mennessä.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Pekka Toivonen.

Teksti ja valokuva: sihteeri Matti Harju.

Kuva: Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot ry:n vuositapaamisessa Laajavuoressa 9.5.2019: Hiihtosiskot Liisa Suihkonen (vas.), Siiri ”Äitee” Rantanen, Senja Nuolikivi, Hilkka Riihivuori ja liikuntaneuvos Antero Kekkonen.