Valmentajakerho

Valmentajakerho tiedottaa ajankohtaisista asioista ja tarjoaa tietoa valmennuksellisiin asioihin liittyen. Tarkoituksena on jakaa tietoa ja tehostaa yhteistyötä valmentajien kesken. Maastohiihdon Valmentajakerhon jäsenenä pääset osalliseksi valmennustietoudesta, koulutuksesta ja jäseneduista.

Suksihuoltajakerho

Suksihuoltajakerho toimii Valmentajakerhon alaisuudessa ja on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Kerhon jäsenenä saat viimeisimmän tiedon maastohiihdon huollosta.

Valmentajakerho

Valmentajakerho tiedottaa ajankohtaisista asioista ja tarjoaa tietoa valmennuksellisiin asioihin liittyen. Tarkoituksena on jakaa tietoa ja tehostaa yhteistyötä valmentajien kesken.

Kerhon tavoitteena on luoda yhteistä linjaa toimintaan. Avoin ja kannustava ilmapiiri edistävät valmentajien kehittymistä ja sitä kautta urheilijoiden taso myös nousee. Voimme jokainen olla tuomassa omaa ammattitaitoamme suomalaisen hiihdon hyväksi.

Seminaarit

Valmentajakerhon seminaari 2022

Maastohiihdon valmentajakerhon kevätseminaari järjestettiin Jyväskylän Laajavuoressa 6.-7.5.2022. Perjantain seminaariohjelma oli yhteinen Seuraseminaarin kanssa ja lauantaina Valmentajakerhon omassa seminaarissa paneuduttiin suomalaisen maastohiihdon ja ampumahiihdon valmennuksen tilanteeseen.

Ohjelma pdf-tiedostona: https://hiihtoliitto.fi/wp-content/uploads/2022/03/Seminaari_valmentajakerho.pdf

Valmentajakerhon seminaari Laajavuoressa 2022

Valmentajakerhon seminaarin 7.5.2022 materiaalit löytyvät materiaalipankista: avoin materiaalipankki – materiaalit – maastohiihto – valmentajakerho.

Valmentajakerhon kevätwebinaari 2021

Valmentajakerhon kevätwebinaarin 24.4.2021 materiaaleihin voit tutustua materiaalipankissa.

Tekniikkaklinikat

Tässä ilmoitetaan tulevista tekniikkaklinikoista.

Liittyminen Hiihdon Valmentajakerhoon

Maastohiihdon Valmentajakerhon jäsenenä pääset osalliseksi valmennustietoudesta, koulutuksesta ja jäseneduista. Voit liittyä Hiihdon Valmentajakerhon jäseneksi / maksaa vuosittaisen jäsenmaksun osoitteessa www.suomisport.fi (valitse, että olet ostamassa lisenssiä).

Kirjautumalla palveluun saat käyttöösi kaikki Suomisportin palvelut. Tietosi ovat Suomisportissa turvassa ja sinun hallinnoimiasi. Suomisport-palvelu ei luovuta tietojasi kolmansille osapuolille ilman oikeusperustetta tai erillistä suostumusta. Palvelussa voit täysin itse hallita tietojesi käyttöä ja jakamista. Seloste Suomisportin henkilötietojen käsittelytoimista.

Hiihdon Valmentajakerhon säännöt

Jäsenmaksu 2022-2023
Jäsenmaksu kaudella 1.6.2022 – 31.5.2023 on 20 euroa tai Hiihto-lehden kanssa 59 euroa

Jäsenmaksuvaihtoehdot
Valmentajakerhon jäsenmaksu 20 €
Valmentajakerhon jäsenmaksu + Hiihto-lehti 59 €
Valmentajakerhon ja Suksihuoltajakerhon jäsenmaksu 35 €
Valmentajakerhon ja Suksihuoltajakerhon jäsenmaksu + Hiihto-lehti 74 €

Jäsenedut
1. Hiihto-lehti sisältyy valinnaisena jäsenmaksuun.
2. Mobiilijäsenkortti* oikeuttaa vapaaseen pääsyyn Suomen Hiihtoliiton jäsenseurojen kilpailuihin (pl. maailmancupkilpailut ja kv. arvokilpailut).
3. Osallistumisoikeus jäsenhintaan kerhon seminaareihin.
4. Kerhon jäsenille ilmainen osallistuminen kerhon järjestämiin tekniikkakoulutuksiin.

*Mobiilijäsenkortti tarkoittaa sitä, että lataat puhelimeesi Suomisport-sovelluksen, johon kirjautumalla voit näyttää maksaneesi kerhon jäsenmaksun. Maksu näkyy profiilissasi ns. lisenssinä.

Suomen Valmentajien jäsenyys

Hiihdon Valmentajakerhon jäsenet voivat liittyä Suomen Valmentajien jäseniksi normaalia edullisempaan 39 euron hintaan (normaali hinta 59 euroa). Vuoden 2023 alusta lähtien Suomen Valmentajien jäsenkausi on uusille jäsenille kalenterivuosi. Suomen Valmentajien jäsenedut löydät täältä.

Suomen Valmentajien jäseneksi liitytään osoitteessa www.suomenvalmentajat.fi. Hiihdon Valmentajakerhoon kuuluvat liittyvät Suomen Valmentajiin valmentajayhteisön henkilöjäseninä. Oikeus 39 euron jäsenhintaan tarkistetaan Hiihdon Valmentajakerhon ja Suomen Valmentajien välillä.

Kaudelle 1.6.2022–31.5.2023 Suomen Valmentajien jäsenmaksun maksaneiden jäsenyys on voimassa 31.5.2023 asti. Tämän jälkeen jäsenet voivat jatkaa Suomen Valmentajien jäsenyyttä vuoden 2023 loppuun saakka maksamalla 19 € jäsenmaksun. Suomen Valmentajat lähettää tämän laskun ilman erillisiä toimenpiteitä jäseniltä.

Vuoden 2024 alusta lähtien Suomen Valmentajien jäsenyys on aina voimassa tammikuun alusta joulukuun loppuun ja Suomen Valmentajat laskuttaa jäseniltään oman jäsenmaksunsa itse. 

Yhteystiedot

Pia Pekonen
Valmentajakerhon puheenjohtaja 
pia.pekonen@olympiakomitea.fi
puh. 040 702 0666

Suksihuoltajakerho

Suksihuoltajakerho toimii Hiihdon Valmentajakerhon alaisuudessa ja on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Kerhon jäsenenä saat viimeisimmän tiedon maastohiihdon huollosta. Kerho järjestää kokoontumisen kerran vuodessa yhdessä Valmentajakerhon kanssa.

Huoltokoulutukset

Suksihuoltajakerhon huoltokoulutukset löytyvät alla olevan painikkeen kautta.

Liittyminen Suksihuoltajakehoon

Voit liittyä Suksihuoltajakerhon jäseneksi / maksaa vuosittaisen jäsenmaksun osoitteessa www.suomisport.fi (valitse, että olet ostamassa lisenssiä).

Kirjautumalla palveluun saat käyttöösi kaikki Suomisportin palvelut. Tietosi ovat Suomisportissa turvassa ja sinun hallinnoimiasi. Suomisport-palvelu ei luovuta tietojasi kolmansille osapuolille ilman oikeusperustetta tai erillistä suostumusta. Palvelussa voit täysin itse hallita tietojesi käyttöä ja jakamista. Seloste Suomisportin henkilötietojen käsittelytoimista

Jäsenmaksu 2022-2023
Jäsenmaksu kaudella 1.6.2022 – 31.5.2023 on 20 euroa tai Hiihto-lehden kanssa 59 euroa. Liittyessäsi sekä Suksihuoltajakerhoon että Valmentajakerhoon jäsenmaksu on 35 euroa tai Hiihto-lehden kanssa 74 euroa.

Jäsenmaksuvaihtoehdot
Suksihuoltajakerhon jäsenmaksu 20 €
Suksihuoltajakerhon jäsenmaksu + Hiihto-lehti 59 €
Suksihuoltajakerhon ja Valmentajakerhon jäsenmaksu 35 €
Suksihuoltajakerhon ja Valmentajakerhon jäsenmaksu + Hiihto-lehti 74 €

Jäsenedut
1. Hiihto-lehti sisältyy valinnaisena jäsenmaksuun.
2. Mobiilijäsenkortti* oikeuttaa vapaaseen pääsyyn Suomen Hiihtoliiton jäsenseurojen kilpailuihin (pl. maailmancupkilpailut ja kv. arvokilpailut).
3. Osallistumisoikeus jäsenhintaan kerhon seminaareihin.
4. Kerhon jäsenille ilmainen osallistuminen kerhon järjestämiin tekniikkakoulutuksiin.

*Mobiilijäsenkortti tarkoittaa sitä, että lataat puhelimeesi Suomisport-sovelluksen, johon kirjautumalla voit näyttää maksaneesi kerhon jäsenmaksun. Maksu näkyy profiilissasi ns. lisenssinä.

Yhteystiedot

Teemu Lemmettylä
Suksihuoltajakerhon puheenjohtaja
teemu.lemmettyla@hiihtoliitto.fi
puh. 044 322 2322

Jäsenasiat

Larissa Erola larissa.erola(@)hiihtoliitto.fi puh. 040 744 7741