Hiihdon Suomen Cup jatkuu viikonloppuna Vantaalla – ”Uskomme, että meillä on huippu olosuhteet kisaviikonloppuna”

© Touho Häkkinen

Hiihdon Suomen Cup jatkuu tulevana viikonloppuna Vantaan Hakunilassa. Viikonlopun ohjelmassa ovat lauantaina hiihdettävät naisten ja miesten 10 kilometrin väliaikalähtökilpailut perinteisellä hiihtotavalla sekä sunnuntaina hiihdettävät viestit perinteisellä hiihtotavalla. 

Vantaan Suomen Cupin kilpailunjohtajan Antti Pekkalan mukaan kilpailun järjestelyt ovat hyvin aikataulussa ja mukana on jälleen runsas joukko talkoolaisia. Haasteita on kuitenkin tuonut talven vaihtelevat sääolosuhteet.

– Tämä talvi on ollut kelien puolesta erittäin haastava, on ollut lumisadetta ja vesisadetta. Tästä huolimatta meidän tärkein yhteistyökumppanimme, Vantaan Kaupunki, on saanut hyvin tykkilunta varastoon. Uskomme, että meillä on huippu olosuhteet kisaviikonloppuna, kommentoi Pekkala

Pekkala odottaa jännittävää viikonloppua ja toivottaa yleisön tervetulleeksi Vantaalle, jossa Suomen Cupia hiihdetään pitkän tauon jälkeen viikonloppuna. 

– Totta kai odotamme jälleen kerran huippu kisaviikonloppua. Kisapäivä on juhlapäivä. Toivotaan kun Vantaalla on pitkästä aikaa kilpailut viikonloppuna, että yleisö löytäisi katsomoon ja ladunvarteen, Pekkala summaa.

Lauantaina hiihdettäville normaalimatkoille on ilmoittautunut yhteensä 171 urheilijaa, ja sunnuntaina hiihdettäviin viesteihin on ilmoittautunut yhteensä 64 joukkuetta. 

Hiihdon Suomen Cupin kaikki osakilpailut näytetään Ylellä sekä Viaplaylla.

Lähtölistat
10 km P
Viestit P

Hiihdon Suomen Cupin verkkosivut
Vantaan kisasivut
Hiihdon Suomen Cupin tulosarkisto
Hiihdon Suomen Cupin pistetilanne

Seuraa Hiihdon Suomen Cupia somessa!

#näytönpaikka #hiihdonsuomencup #schiihto