Vantaa 11.2.2023 - 12.2.2023

Muut osakilpailut

Suomen Cup Vantaa

Vantaa toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan jännittävää Suomen Cupin viikonloppua. Sähäkät distanssimatkat ja aina tapahtumarikkaat viestit takaavat upean talviurheiluelämyksen paikan päällä Hakunilassa!

Kilpailuohjelma

Lauantai

Klo 10:30 Naiset 10 km (P)
Klo 13:30 Miehet 10 km (P)

Sunnuntai

Klo 10:30 Viesti, miehet 3 x 7,5 km (P)
Klo 13:30 Viesti, naiset 3 x 5 km (P)


Lähtölistat ja tulokset


Medialle

Maastohiihdon Suomen Cup kokoaa Suomen parhaimmiston kilpailemaan kotimaan kovimmille laduille. Siksi myös median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kilpailuja sekä nostamaan esille kisakauden kuumimmat nimet sekä suurimmat yllättäjät.

Median akkreditointiin pääset tästä.


Pääsyliput

Aikuiset 10€/pvä

Opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja työttömät 5€/pvä

Ennakkomyynti Evention kautta (vain 10€ liput)

Hiihdon Suomen Cupin osakilpailu – Vantaan Hiihtoseura r.y. / Suomen Cup (eventiolive.fi)


Aikataulu

Perjantai 10.2.

Klo 12-21.00   Voitelutilat auki ne varanneille
Klo 17-18.30   Kisainfoa saatavilla huoltorakennuksen aulassa (ei numeroiden/tunnistekorttien jakoa vielä)
Klo 17-18.30    Virallinen harjoitusaika (kilpalatu auki tämänkin jälkeen klo 20 saakka)
Klo 19.00        Joukkueenjohtajien kokous Teams-etäkokouksena Click here to join the meeting

Lauantai 11.2.

Klo 7-21.00       Suksien huoltotilat auki varanneille
Klo 8.30-10.25   Vapaa harjoittelu kilpaladulla. Huom! Tuomarineuvosto on tehnyt perjantaina päätöksen, että lauantaina 11.2. rata aukeaa harjoittelulle vasta klo 8.30. Peltoladut ovat käytössä koko ajan.

Klo 8-18.00     Kisakanslia avoinna, Sotungin koulu, Sotungintie 19

Huom! Yksi seuran edustaja hakee kaikki seuran  tarvitsemat asiat/päivä.

Klo 10.20        Kisojen avajaissanat – Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen 
Klo 10.30        Naiset 10 km (4 x 2,5) P väliaikalähtö 

Kisalatu on auki vain miehille tauon aikana klo 13.20 asti. 

Klo 13.30        Miehet 10 km (4 x 2,5) P väliaikalähtö
Klo 16-20.00   Vapaa harjoittelu kilpaladulla
Klo 18.00 mennessä viestijoukkueet on vahvistettava/peruttava ja mahdolliset muutokset ilmoitettava lomakkeen kautta lauantaihin 11.2. klo 18.00 mennessä kaikissa tapauksissa. Kokoonpanot ilmoitetaan/vahvistetaan/perutaan lomakkeella, jonka linkki löytyy viestijoukkueiden lähtölistan yläosasta (vrt. SM-Tampere käytäntö). Lähtölistat valmistuvat ja ne julkaistaan keskiviikko-aamuun mennessä. 

Kukitus ja palkintojenjako suoritetaan samanaikaisesti välittömästi kunkin kisan päätyttyä. Palkitaan kolme parasta.

Sunnuntai 12.2.

Klo 7-17.00      Suksien huoltotilat auki varanneille
Klo 8-10.20     Vapaa harjoittelu kilpaladulla  
Klo 8-15.00     Kisakanslia avoinna, Sotungin koulu, Sotungintie 19

Huom! Kilpailijat hakevat henkilökohtaisesti numeronsa. Kaikkien osuuksien numerot on haettava viimeistään 15 min ennen viestin starttia eli miehillä klo 10.15 ja naisilla klo 13.15. Vajaat joukkueet eivät saa startata. Hakekaa numeronne ajoissa huomioiden työmaa-alueen aiheuttama pidempi siirtymä kisakansliasta stadionille.

Huoltajakortit on laskettu edelleen 1/5 urheilijaa. Seuran vastuulla on nimetä viralliset huoltajat. Kaikilla muilla huoltajilla tulee olla pääsylippu.

Klo 10.30        Miehet viesti 3 x 7,5 km (3 x 2,5) P

Kisalatu on auki vain naisille tauon aikana klo 13.20 asti. 

Klo 13.30        Naiset viesti 3 x 5 km (2 x 2,5) P

Kukitus ja palkintojenjako suoritetaan samanaikaisesti välittömästi kunkin kisan päätyttyä. Palkitaan kolme parasta.

Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa aikataulua. Seuraa tiedotusta ja kuulutuksia.

Liity Suomen Cup Vantaan WhatsApp-tiedotusryhmään tästä.


Kilpailuohjeet

Tervetuloa Vantaalle! Hakunilan urheilupuiston alueella on mittava työmaa, josta johtuen paikasta toiseen siirtyminen voi viedä tavallista enemmän aikaa. Huomioithan tämän.

Kaikilla alueella liikkuvilla tulee olla jokin alueella oleskeluun oikeuttava tunniste kisajärjestäjän/Ylen tunnistekortti, pooliliivi tai sinulla on esittää pääsylippy pyydettäessä. Kiitos yhteistyöstä!

Yleiset ohjeet ja tiedotus

Tiedotus kilpailupaikalla hoidetaan kuulutuksin. Ilmoitustaulu ja viralliset tulokset löytyvät  huoltorakennuksen etupihalta. Ennakkoinfo löytyy Vantaan Suomen Cupin virallisilta kisasivuilta. Liity kisojen WhatsApp-ryhmään tästä.

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee Sotungin koululla, Sotungintie 19 ja on avoinna seuraavasti:

Lauantaina 11.2. klo 8–17
Sunnuntaina 12.2. klo 8–15

HUOM!

PE 10.2. Stadionin huoltorakennuksessa saatavilla kisainfoa virallisten harjoitusten aikana klo 17-18.30 (ei vielä numeroiden/tunnistekorttien jakoa) 

LA 11.2. Yksi seuran edustaja hakee KAIKKI seuran numerot ja valmiiksi lasketut kilpailu- ja huoltajakortit (1/5 urheilijaa) sekä muun kyseisen kilpailupäivän infon. Kaikilla muilla huoltajilla tulee olla pääsylippu.

SU 12.2. Urheilijat hakevat henkilökohtaisesti oman numeronsa. Kaikkien osuuksien numerot on haettava viimeistään 15 min ennen viestin starttia eli miehillä klo 10.15 ja naisilla klo 13.15. Vajaat joukkueet eivät saa startata. Hakekaa numeronne ajoissa huomioiden työmaa-alueen aiheuttama pidempi siirtymä kisakansliasta stadionille.

Huoltajakortit on laskettu edelleen 1/5 urheilijaa. Seuran vastuulla on nimetä viralliset huoltajat. Kaikilla muilla huoltajilla tulee olla pääsylippu.

Kilpailunumerot palautetaan kilpailun jälkeen mehupisteen keruulaatikkoon. Kadonneesta numeroliivistä peritään 50 euroa.

Joukkueenjohtajien kokous

Kokous pidetään etänä perjantaina 10.2.2023 klo 19-20. Liity kokoukseen tästä.

Joukkueenjohtajien kokouksen materiaali löytyy kokonaisuudessaan täällä. Alla kokouksen keskeisimmät asiat.

Kokouksen info päivitetään kisasivuille ja jaetaan WhatsApp-tiedotusryhmässä.

Viestijoukkueiden hiihtojärjestyksen ilmoittaminen

Viestijoukkueet on vahvistettava/peruttava ja mahdolliset muutokset ilmoitettava lomakkeen kautta  lauantaihin 11.2. klo 18 mennessä kaikissa tapauksissa. Vahvistamaton joukkue määräaikaan mennessä katsotaan peruuntuneeksi. Kokoonpanot ilmoitetaan/vahvistetaan/ perutaan lomakkeella, jonka linkki löytyy viestijoukkueiden lähtölistan yläosasta (vrt. SM-Tampere käytäntö). Lähtölistat valmistuvat ja ne julkaistaan keskiviikko-aamuun mennessä.

HUOM! Vajaita viestijoukkueita ei saa ilmoittaa.

Kilpailijoiden tunnistimet 

Kilpailuissa käytetään nilkkatunnistimia, jotka kilpailija kiinnittää ja ottaa pois itse. Tunnistimet sijaitsevat vaatepussin ohella naulakossa. 

Vaatehuolto

Kilpailijat vastaavat itse vaatteistaan ja vaatehuollosta. Vaatepussit löytyvät naulakosta valmiiksi numeroituina tunnistimien ohella. 

Voitelutilat

Voitelutilat ovat erillisiä kontteja urheilupuiston alueella. Voitelutilat ovat auki pe klo 12-21, la klo 7-21 ja su klo 7-17. 

HUOM! Konttipaikat ovat varattuja, jonotuslistalle pääsee.

Voitelupukkipaikka kontissa 175€/koko tapahtuma (2 paikkaa 350€ jne.), bussi-/rekkapaikka 300€/koko tapahtuma. Varaukset ja tiedustelut sutasanna@gmail.com tai p. 040-524 5286. Pooliliivit ovat käytössä.

Palkintojenjaot ja haastattelut

Henkilökohtaisilla matkoilla sekä viesteissä palkitaan molemmissa kolme parasta. Kukitus- ja palkintojenjakoseremonia suoritetaan kerralla heti kunkin kisan päätyttyä maalialueella. Palkinnonsaavia urheilijoita pyydetään olemaan lähettyvillä ja saapumaan paikalle kilpailun päätyttyä. Erillisiä lehdistöhaastatteluja ei pidetä, vaan haastattelut tehdään kilpailujen jälkeen kisa-alueella. 

Vastalauseet 

Protestiaika kussakin kilpailussa on 15 min. virallisten tulosten julkistamisesta tulosseinällä (huoltorakennuksen etupihalla sisäänkäyntiovien tuntumassa). Protestimaksu on 100 euroa, joka on maksettava käteisellä kilpailusihteerille. Maksu palautetaan, mikäli protesti hyväksytään.

Ensiapu

Ensiapu toimii stadionalueen yhteydessä ja kilpailun lääkärit ovat tavoitettavissa kuulutuksin tai puhelimitse 040-556 8323. Ensiapukelkan/-mönkijän kuljettajan tavoittaa p. 040-733 4269. (Kuuluttaja p. 040-504 0883.)

Kilpaladut ja verryttelyajat

Kilpaladun harjoitusajat ovat seuraavat:

Perjantaina 10.2. klo 17–18.30 – virallinen harjoitusaika (kilpalatu auki klo 20 saakka)
Lauantaina 11.2. klo 8.30–10.25 sekä naisten ja miesten kisan välisen tauon aikana. Huom! Tuomarineuvosto on tehnyt perjantaina päätöksen, että lauantaina 11.2. rata aukeaa harjoittelulle vasta klo 8.30. Peltoladut ovat käytössä koko ajan.
Sunnuntaina 12.2. klo 8–10.20 sekä ja miesten ja naisten kisan välisen tauon aikana

Tuomarineuvosto pidättää itsellään oikeuden muuttaa aikoja, jos radan kilpailukunnon varmistaminen sitä vaatii. 

Verryttelylatu käytössä koko ajan. Verryttelylatu löytyy kilpaladun viereiseltä peltoalueelta ja luiston testaus kilpaladun alikulkutunnelin tuntumasta.

Latukartta ja latuprofiili:

Pukuhuoneet ja WC:t

Urheilijoiden vartioimattomat pukuhuoneet, suihkut ja wc:t sijaitsevat stadionin huoltoraken-nuksessa. Pukuhuoneet on tarkoitettu vain urheilijoiden käyttöön. Lisäksi alueella on tilapäis-vessoja muille.

Liikenne ja paikoitus

Paikoitustilat kisapaikalla ovat ilmaisia. Mittavasta työmaaalueesta johtuen parkkipaikat ovat vähäisemmät kuin aikaisempina vuosina. Noudattakaa liikenteenohjaajien ohjeita. 

Ruokailu kisapaikalla

Kisapaikalla on huoltorakennuksen kioskikahvila. Paikalla ei ole mahdollisuutta sisätilaruokailuun. Kisa-alueella on kaksi makkaranmyyntipistettä (toinen ’torilla’, toinen katsomossa), sekä lettujenpaistopisteet, joista saa myös lämmintä juotavaa.

Muuta huomioitavaa

Kaikista viime hetken muutoksista ja tarkennuksista tiedotetaan kenttäkuulutuksin. Järjestäjien yhteystietoja löydät myös urheilija-/huoltajakortin kääntöpuolelta. 

Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa  ylläolevia tietoja lyhyelläkin varoajalla.

Hyvää ja onnistunutta kisaelämystä kaikille! Kiitos, että tulitte Vantaalle!


Majoitus

Olit sitten urheilija tai yleisöä, tarjolla on  laadukasta ja edullista majoitusta n. 15 km päässä kisapaikasta.

Huonehinnasta ei myönnetä kanta-asiakasetuja / bonusta.

Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.

Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset on vahvistettava luottokortilla varausvaiheessa. Yksittäinen kiintiöstä tehty varaus on peruttavissa tulopäivänä klo 18.00 asti, ellei toisin ole sovittu. Ensisijaisesti suositellaan varauksen tekoa puhelimitse tai netissä. 

Tietosuojasyistä luottokorttitietoja ei saa lähettää sähköpostitse. Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana käteinen, pankkikortti tai luottokortti.


Aluekartta


Huoltotilat

Vuokraamme suksenhuoltotiloja kontissa (4/kontti). Hinta yhdelle voitelupaikalle on 175€/viikonloppu, kahdelle 350€ jne. Paikkoja on rajallinen määrä.

Bussi-, rekka- ja asuntoautopaikat 300€/viikonloppu.

Voit tiedustella paikkoja sutasanna@gmail.com tai p. 040-524 5286.

Suksenhuoltotilat kontissa ovat täynnä.


Kilpailuorganisaatio

Kilpailun TD Kai Samposalo 
Kilpailun TDA Antero Nikander 
Race Director Hannu Koivusalo p. 050-407 7500, hannu.koivusalo@vuokatti.net
Kilpailunjohtaja Antti Pekkala p.044-563 9859, antti.pekkala@turner.fi
Ratamestari Juha Savolainen p. 040-524 1413
Yleisjärjestelyt Satu Kalajainen p. 040-524 5286, sutasanna@gmail.comYhteistyökumppanimme kaudella 2022-2023