Youth Cupin toinen kilpailupäivä tarjosi suomalaisittain kaksi kaksoisvoittoa

Yhdistetyn Youth Cupin toinen kilpailupäivä tarjosi eilisen tapaan suomalaismenestystä. Nuoret yhdistetyn urheilijat jatkoivat vahvoja otteitaan, ja päivän saldona oli jälleen neljä kärkisijoitusta.

Anna Kerko ja Minja Korhonen ottivat tänään viikonlopun toisen kaksoisvoiton tyttöjen 07–09-syntyneiden sarjassa. Sijoitukset jaettiin tänään eiliseen nähden toisin päin, kun Kerko ylitti maaliviivan 15 sekuntia ennen Korhosta. 

Kerkon kilpailupäivä kulki hyvin.

– Tänään oli todella hyvää tekemistä. Hypyt onnistuivat hyvin ja hiihto tuntui kulkevan tosi hyvin, ja se näkyikin sitten tuloksessa. Molempiin kisoihin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, pohti Kerko.

Korhonen ylsi loistavaan tulokseen pienestä epäonnesta huolimatta.

– Pääsin lähtemään kärjessä hiihto-osuudelle, mutta valitettavasti hiihdossa kävi harmillinen kaatuminen, kun sauva takertui johonkin kiinni ja samalla hajosi. Onneksi varasauva saatiin suht nopeasti ystävällisiltä saksalaisilta. Kisasta jäi ihan hyvä fiilis, vaikka kaatuminen harmittaakin, totesi Korhonen.

Arsi Tietäväinen ja Eelis Meriläinen kirkastivat eilisiä sijoituksiaan pykälällä ja ylsivät niin ikään poikien 04–06-syntyneiden sarjan kaksoisvoittoon.

Tietäväinen totesi päivän olleen kaiken kaikkiaan oikein onnistunut. Voitosta käytiin kovaa taistelua aivan loppumetreille saakka.

– Aamulla mäki meni hyvin. Sai rennon ja helpon oman suorituksen mitä on tullut treeneissäkin. Hiihto-osuus meni myös hyvin vaikka eilinen juoksu tuntui kyllä nivelissä. Eeliksen kanssa päästiin siinä viimeisen kierroksen alussa muista irti ja sitten ratkottiin voitto loppukirillä ja tällä kertaa loppukiri kääntyi minulle, kertasi Tietäväinen.

Alva Thors sijoittui tyttöjen 04–06-syntyneiden sarjassa seitsemänneksi. Herman Happonen oli poikien 04–06-syntyneiden sarjan viides.

Tulokset