Yhdistetyn miesten toinen kilpailupäivä Oslossa – Herola parhaana suomalaisena 14.

© NordicFocus

Yhdistetyn miesten maailmancupin viikonloppu jatkui tänään Oslossa toisen kisapäivän merkeissä. Päivän kilpailuun osallistui kaksi suomalaista – Ilkka Herola ja Otto Niittykoski. Aamun mäkiosuuden (HS134) jälkeen Herola lähti hiihto-osuudelle (10 km) sijalta 26 +2:49 kärjen perään. Otto Niittykoski lähti hiihto-osuudelle sijalta 39 +3:54 kärjen perään. Lopputuloksissa Herola oli parhaana suomalaisena 14. jääden voittajasta Jarl Magnus Riiberista +2:34,9. Otto Niittykoski ylitti maaliviivan sijalla 38. jääden voittajalle +4:59,6.

– Tänään ei oikein mäessä lähtenyt, että olisi päässyt taistelemaan hyvistä sijoituksista. Oltiin turhan kaukana. Hiihtoladulla oli taas positiivista meininkiä, kertasi Herola.

– Ei tullut samanlainen hyvä hyppy kisaan kuin koekierroksella tuli – vähän sinne päin kuitenkin. Hiihdossa tuntui, että käveltiin siinä porukassa, mutta kun yritti yhtään hiihtää kovempaa niin ei päässyt kyllä ollenkaan. Ehkä sellainen neljä vaihdetta kuudesta oli tänään hiihtopuolella käytettävissä, totesi Niittykoski.

Yhdistetyn maailmancupin kausi 2022–2023 päättyy Lahteen Salpausselän kisoihin 24.-26.3.2023

Tulokset

Ilkka Herolan kommentit SoundCloudissa

Otto Niittykosken kommentit SoundCloudissa