Yhdistetyn maajoukkue yhteistyöhön Steve ’n’ Seagulls -yhtyeen kanssa – tähdittävät My Sharona -kappaleen musiikkivideota

© SHL / Emmi Tiira

Steve ’n’ Seagulls -yhtye sai yhdistetyn maajoukkueen vieraakseen tuoreelle My Sharona -kappaleeseen tehtyyn musikkivideoonsa. Yhtyeen lisäksi Puijon maisemissa kuvatulla videolla nähdään Ilkka HerolaEero HirvonenLeevi Mutru ja joukkueen valmennustiimiä. Video julkaistaan Salpausselän kisojen alla lauantaina 23. tammikuuta.

Steve ’n’ Seagulls -yhtye on saanut alkunsa vuonna 2010. Yhtye on keikkaillut ympäri maailmaa, esiintyen tähän mennessä yli 30 maassa ja neljällä mantereella yli 140 keikan vuositahtia. Yhtyeen soitinarsenaali on alusta asti ollut erittäin laaja ja yhtyeen tuotannossa kuullaankin muun muassa banjoa, mandoliinia, rumpuja, kontrabassoa, haitaria, kitaraa, huilua ja paljon muuta. Bändin ohjelmistossa on kaikkea aina raskaan rockin klassikoista omaan tuotantoon. 

Steve ’n Seagullsin ja yhdistetyn maajoukkuetta yhdistää yhteisten markkinoiden lisäksi aiemmat projektit. Idea yhteisestä musiikkivideosta sai alkunsa Tomi Tajakan (a.k.a Remmel) ja Ilkka Herolan yhteisten toimien myötä. 

– Yhdistetyn ympyröissä on yllättävän paljon musiikkiharrastajia. Ryhdyttiin bändin kanssa porukalla miettimään asiaa ja alkoi muodostua jonkinlainen ajatus projektista. Ajateltiin, että olisi mielenkiintoista tehdä yhteistyötä tällaisten vähän harvinaisempien osapuolten kesken, samalla tietenkin vähän kisaillen, kommentoi yhtyeen laulaja-kitaristi Remmel.

Yhdistetyn joukkue oli innokkaana mukana videoprojektissa. Herolaa kiinnosti projektissa kahden lokeron, urheilun ja musiikin, rajojen häivyttäminen.

– Porukka näytti projektille alusta asti vihreää valoa. Ajatuksena bändin ja urheilujoukkueen välinen yhteistyö oli tietenkin mielenkiintoinen. Uskon, että tulevaisuudessa musiikkia ja urheilua, ja miksei muutakin viihdettä, tullaan yhdistämään ja näin laajentamaan molempien osapuolten kohdeyleisöjä, pohtii Herola.

– Pidän myös moninaisten harrastus- ja uramahdollisuuksien esittelemistä, ilman poissulkevaa luokittelua, lapsille ja nuorille erittäin tärkeänä, jatkaa Herola.

Vauhdikas musiikkivideo kuvattiin joulukuussa Kuopion laduilla. Videon on kuvannut Jukka Vidgren, joka on suuremmalle yleisölle tuttu muun muassa Hevi reissu -elokuvan tiimoilta. 

https://stevenseagulls.com

Facebook | Instagram | Twitter | YouTube