Yhdistetyn maailmancup jatkui Rukalla – Eero Hirvonen parhaana suomalaisena kilpailun 15.

Kuva: Jesse Väänänen

Yhdistetyn maailmancup jatkui tänään Rukalla massalähtökilpailulla (10 km / HS142). Eero Hirvonen oli hiihto-osuuden jälkeen sijalla 13, mutta joutui mäkiosuuden 122,5 metrisellä hypyllään taipumaan pari sijaa, ollen lopulta kilpailun 15. Ilkka Herola oli kilpailun 19., Arttu Mäkiaho 41., Wille Karhumaa 43. ja Rasmus Ähtävä 49. Kilpailun voitti Norjan Jarl Magnus Riiber komealla 153,5 metrisellä hypyllään, josta tuli samalla Rukan suurmäen uusi mäkiennätys.

Eero Hirvonen ei ollut täysin tyytyväinen päivän kumpaankaan suoritukseensa.

– Hiihto oli vähän tukkoista aamulla – ei ollut parasta Eehiä. Vähän alkoi olla väsynyt mies. Jostain syystä ei ollut huippukulkua siellä. Ei se nyt jäänyt siitä tietenkään kiinni, kun pienet oli erot pisteissä tuohon mäkeen. Harmittaa vähän tuo hyppy, kun tommosella surkealla vedolla pääsi noille mitoille. Ei olis paljon paremmin tarvinnut vetää, niin olisi ollut ihan hyvillä sijoituksilla, kommentoi Hirvonen päiväänsä.

Myöskään Ilkka Herolan päivässä ei ollut parasta kulkua.

– Hiihtopuolella oli sen verran haasteita, että tällä kertaa siinä jonkin verran hävittiin. Toki olisi ollut mäessäkin petrattavaa. Ei voi mitään hirveän hyvää arvosanaa antaa itselle, mutta eiköhän siitä ihan tulos saada tälläkin kertaa kisasta ja lähdetään kohti seuraavia kilpailuja, totesi Herola.

Kilpailun tulokset