Wille Karhumaa voittoon yhdistetyn Continental Cupissa Klingenthalissa

© Authamayou/NordicFocus

Yhdistetyn Continental Cup jatkui tänään Saksan Klingenthalissa. Wille Karhumaa oli jälleen vahvassa vedossa ja nappasi loppukiritaistelussa upeasti voiton ennen Saksan Tristan Sommerfeldtia. Muista suomalaisista Jesse Pääkkönen oli kilpailun 17. ja Valtteri Holopainen 33. Naisten kilpailussa Nonna Laitinen oli päivän 13. ja Lumia Nurmela 14.

– Tänään tuulen takia käytettiin varakisan tuloksia. Pääsin kolmantena liikkeelle yhdeksän sekuntia kärjen perään hiihtämään. Oikeastaan ensimmäisen ylämäen alle hiihdin kärjen kiinni ja aika pikaisesti tuli Saksan kaveri Sommerfeldt siihen mukaan. Hänen kanssa vedettiin vuorovedolla, niin siihen ei päässyt kovat hiihto- ja kirimiehet kiinni ja loppukirissä pääsin sitten ohi, Karhumaa summasi.

Yhdistetyn päävalmentaja Antti Kuisma oli erittäin tyytyväinen viikonlopun antiin.

– Hieno Continental Cupin viikonloppu takana monellakin tapaa. Willen osalta on hyvä, että saadaan näitä kovia kisoja, kun on ollut tuossa vähän sairastelua vuodenvaihteen ympärillä. Tätä kautta päästään rytmiin kiinni. Mielestäni Willelle sopii, että kilpaillaan paljon ja kunto paranee sitä kautta. Päivän voitto oli tietysti hieno päätös viikonlopulle. Taktisesti meillä oli äärimmäisen onnistunut kilpailu, ja saatiin pidettyä kovat hiihtäjät takana. Myös naisten puolella Nonnalla ja Lumialla uran parhaat sijoitukset, ja Lumialle ensimmäiset Continental Cupin kisat. Tärkeätä kokemusta molemmille, yhdistetyn päävalmentaja Antti Kuisma summasi.

Yhdistetyn Continental Cup
Klingenthal, Saksa 19.-21.1.2024
Miesten kilpailun tulokset
Naisten kilpailun tulokset
Wille Karhumaan kommentit SoundCloudissa