Viking Suomen Hiihtoliiton yhteistyökumppaniksi

Viking Footwear liittyy pohjoismaisten lajien kumppaniverkostoon. Yhteistyösopimuksen myötä Viking on Suomen maajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani ja Viking-jalkineita nähdään jatkossa joukkueiden käytössä.

Vikingillä on vahva maine teknisenä osaajana, ja jalkineet sopivat loistavasti urheiluun ja ulkoiluun. 

– Tämä sopimus on meille Viking Footwearilla kunnia. Se, että voimme olla mukana tukemassa kunnianhimoisia urheilijoita, jotka ovat esikuvia monille lapsille ja aikuisille, on etuoikeus. Vuorovaikutus urheilijoiden kanssa tukee myös tuotekehitystämme tarjoamalla meille hyödyllistä tietoa, jota voidaan käyttää lasten kengistä vaativiin outdoor-kenkiin, kommentoi Viking Finlandin toimitusjohtaja Tapio Valkonen.

Norjassa suosittu Viking-brändi pääsee yhteistyön kautta vahvemmin mukaan myös Suomen markkinoille.

– Se, että juuri maajoukkueurheilijat pääsevät testaamaan kenkiämme, on parasta mainosta Vikingin ominaisuuksille. Hienoa on myös, kuinka äärimmäisen luontevaa yhteistyömme on. Olemme molemmat kotonamme ulkoilmassa.

***

Viking Footwear

”Viking on yli 100 vuoden ajan ollut synonyymi laadukkaille ja suojaaville tuotteille. Suhteemme hiihtoon ja vuorikiipeilyyn juontavat juurensa 1940-luvun suosituista hiihtokengistämme. Vuosikymmenten ajan Viking on modernisoinut ja innovoinut tuotteita vastaamaan muuttuvia tarpeita, mutta olemme aina olleet uskollisia ydintehtävällemme luoda tuotteita, jotka suojaavat käyttäjäänsä ja antavat varmuutta omien rajojen haastamisessa.

Viking on Suomen markkinajohtaja lasten GORE-TEX kengissä ja tavoitteena on kasvattaa brändiä edelleen aikuisten aktiivisegmentissä. Innovatiiviset lanseeraukset, kuten tämä kumppanuus Suomen pohjoismaisten lajien maajoukkueiden kanssa, vievät meidät lähemmäs Suomen markkinoita.”

www.vikingfootwear.com