Viikonloppuna kilpailtiin myös maastohiihdon Scandinavian ja yhdistetyn Continental Cupeissa

© NordicFocus

Maastohiihdon Scandinavian Cupissa kilpailtiin viikonloppuna Latvian Madonassa. Ohjelmassa olivat vapaan hiihtotavan sprintit ja 10 kilometrin väliaikalähtökilpailut sekä 20 kilometrin perinteisen takaa-ajo. Perjantaisessa naisten sprintissä parhaasta suomalaissuorituksesta vastasi Tiia Olkkonen, joka oli kilpailun 11. Myös Eevi-Inkeri Tossavainen (12.) ja Vilma Nissinen (15.) hiihtivät viidentoista parhaan joukkoon. Miesten sprintissä Eemil Liekari oli parhaana suomalaisena niin ikään 11. Viidentoista parhaan joukkoon hiihtivät myös Verneri Poikonen (13.) ja Wiljam Mattila (14.).

Lauantaisella naisten kympillä Vilma Nissinen hiihti sijalle 11., muut suomalaiset eivät yltäneet viidentoista parhaan joukkoon. Miesten kympillä suomalaisista ainoana kolmenkymmenen parhaan joukkoon hiihti Juuso Tossavainen, joka oli kilpailun 23. Sunnuntaina hiihdetyissä 20 kilometrin perinteisen takaa-ajoissa parhaasta suorituksesta vastasi Vilma Nissinen, joka hiihti kilpailussa sijalle 9. Myös Emmi Lämsä (16.), Tiia Olkkonen (17.) ja Elsa Torvinen (18.) ylsivät kahdenkymmenen parhaan joukkoon. Miesten kilpailussa Lauri Lepistö oli 21.

Yhdistetyn Continental Cup

Yhdistetyn Continental Cup jatkui viikonloppuna Eisenerzissä, jossa kilpailtiin kaksi miesten ja naisten henkilökohtaista kilpailua sekä sekajoukkuekilpailu HS109-mäestä. Suomalaisia oli viikonloppuna mukana vain miesten kilpailuissa. Parhaiten viikonlopun kilpailuissa onnistui Jesse Pääkkönen, joka oli perjantaina 19. ja sunnuntaina 10. Muista suomalaisista Herman Happonen oli kilpailuissa 25. ja 33. sekä Valtteri Holopainen 30. ja 24.

Maastohiihdon tulokset
Yhdistetyn tulokset