Uusi kausi, tuoreet verkkosivut ja raikas brändi

Lumen legendat näkyvät entistä kirkkaammin Hiihtoliiton viestinnässä

Suomen Hiihtoliiton uudet verkkosivut on avattu. Uusilla sivuilla yhdistyvät kirkastettu brändi visuaalisine elementteineen sekä rohkeine viesteineen. Tuoreesta brändikokonaisuudesta sekä verkkosivuista on Hiihtoliiton kumppanina vastannut markkinointi- ja viestintätoimisto Avidly Agency Oy. 
 
Hiihtoliiton strategian kulmakivet, menestyvä huippu-urheilu, elinvoimainen seuratoiminta sekä vetovoimaiset hiihtolajit, muodostavat myös uusien verkkosivujen perustan. Rakennetta on uudistettu reippaasti ja rohkealle visuaalisuudelle on annettu entistä enemmän tilaa. Myös sisältöjä on kevennetty edellisestä versiosta, joka oli rakennettu 2010-luvun alkupuolella. 
 
”Hyppäsimme reippaasti 2020-luvulle ja halusimme rakentaa nykyistä toimintaamme sekä lajejamme viestivät verkkosivut. Työn taustalla pidimme kirkkaana mielessä toimintastrategiamme sekä kirkastetun brändikokonaisuuden, jonka yksi merkittävä ilmentymä verkkosivut ovat. Suuri kiitos kokonaisuudesta kuuluu viestintäkoordinaattorillemme Emmi Tiiralle, joka on rakentanut visuaalisesti ja sisällöllisesti upean kokonaisuuden”, sanoo Hiihtoliiton viestintäpäällikkö Soili Hirvonen
 
Verkkosivut avattiin uuden kansainvälisen kilpailukauden alla kiireiseen, mutta parhaaseen aikaan tukeakseen lumilajien ulostuloja juuri talven kynnyksellä. Tapahtumien, kuten maastohiihdon Suomen Cupin, Nuorten SM-hiihtojen ja Hopeasompakilpailujen osalta, uudet sivustot avautuvat vasta keväällä 2021. 
 
”Toivomme kärsivällisyyttä käyttäjiltä, muutos aiheuttaa aina alkuun pieniä haasteita. Nyt julkitulleilla sivuilla on vielä suhteellisen kevyesti informaatiota, jota päivitetään jatkuvasti. Haluamme olla dynaamisia ja verkkosivujemme uudistaminen viestii siitä. Jatkossa sivut ovat entistä enemmän interaktiiviset, päivittyvät ja toiminnastamme viestivä kokonaisuus”, jatkaa Hirvonen.
 
Verkkosivujen ohella uusi raikas Suomen Hiihtoliiton, sen maajoukkueiden ja tapahtumien visuaalinen ilme on jalkautettu digiympäristöön sekä tapahtumamateriaaleihin. 
 
Seuraa Hiihtoliittoa, sen lajeja maastohiihtoa, mäkihyppyä ja yhdistettyä sekä joukkueita sosiaalisessa mediassa
 
Hiihtoliitto 
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
 
Maastohiihtomaajoukkue – #xcteamfin
Facebook
Twitter
Instagram 
 
Mäkihyppymaajoukkue – #sjteamfin
Facebook
Twitter
Instagram 
 
Yhdistetyn joukkue – #ncteamfin
Facebook
Twitter
Instagram