Suomen ykkösjoukkue sijoittui seitsemänneksi Falunin sekaviestissä – kakkosjoukkue sijalle 15

© NordicFocus

Falunin maailmancupissa oli tänään vuorossa 4 x 5 km sekajoukkueviesti, johon osallistui yhteensä 17 joukkuetta. Suomi osallistui kilpailuun kahden joukkueen voimin. Ykkösjoukkue sijoittui kilpailun seitsemänneksi kokoonpanolla Ristomatti Hakola (P), Anne Kyllönen (P), Perttu Hyvärinen (V) ja Eveliina Piippo (V). Eroa kilpailun voittaneeseen Ruotsin ykkösjoukkueeseen kertyi +49,3 sekuntia.

Suomen kakkosjoukkueessa hiihtivät Markus Vuorela (P), Anni Alakoski (P), Niko Anttola (V) ja Eevi-Inkeri Tossavainen (V). Joukkue oli kilpailun 15., jääden voittajajoukkueelle vajaat kolme minuuttia (+2:42,4).

Kilpailun kärkikolmikko oli Ruotsi 1, Norja 1 ja Saksa 1. Etenkin kilpailun kolmannesta sijasta käytiin kova vääntö, sillä neljänneksi jäänyt Norja 2 jäi Saksan taakse vain yhden sekunnin kymmenyksen verran.