Suomalaiset niukasti ulos toiselta kierrokselta Klingenthalin maailmancupissa

© NordicFocus

Mäkihypyn maailmancup jatkui Klingenthalin HS140-mäessä. Kaikki suomalaiset ylsivät mukaan kilpailuun aiemmin tänään hypätystä karsinnasta, mutta jäivät niukasti ulos kilpailun toiselta kierrokselta. Kasperi Valto oli 33., Antti Aalto 34. ja Niko Kytösaho 35. Eetu Nousiainen hylättiin liian suuren hyppypuvun vuoksi. Kilpailun voitti Saksan Karl Geiger 141,0 ja 141,5 metrisillä hypyillään.

Kasperi Valto on luottavainen siihen, että palikat loksahtavat kohdilleen tulevissa kilpailuissa.

– Oikeastaan koko viikonloppu on ollut nousujohteista. Tänään karsintahyppy oli parempi, mutta siihen sattui huono tuulirako. Kisassa sitten oli parempi tuuri, mutta hyppynä ei ollut niin onnistunut. Pienistä asioista on kiinni tällä hetkellä ja kuitenkin siinä pistesijojen tuntumassa keikutaan, niin uskon, että se siitä lähtee vielä paranemaan ja ihan hyvillä fiiliksillä voi jatkaa, kertoi Valto tunnelmistaan.

Kilpailun tulokset
Kasperi Valton kommentit

Myös mäkihypyn Continental Cup jatkui Norjan Lillehammerissa. Naisten kilpailun paras suomalainen oli Sofia Mattila, joka oli eiliseen tapaansa 21. Muut suomalaiset karsiutuivat toiselta kierrokselta: Vilma Meis 32., Emilia Vidgren 37. Miesten kilpailussa Mico Ahonen karsiutui niukasti toiselta kierrokselta ja oli kilpailun 31. Arttu Pohjola oli 41. ja Henri Kavilo 47. Mäkihypyn seuraava Continental Cup järjestetään ensi viikonloppuna Rukalla.

Naisten tulokset
Miesten tulokset
Mäkihypyn Continental Cup