St1 tarjoaa asiakkailleen tiehyvinvointia – ainutlaatuinen hiihtomahdollisuus valikoiduilla asemilla

© St1

St1:n asemaverkostoon kuuluvilla Shell Siilinjärvi-, Shell Äänekoski Hirvaskangas- ja Shell Kempele Zeppelin -asemilla on tehty asemien yhteyteen hiihtoladut, joiden ylläpidosta vastaavat paikalliset hiihtoseurat. Ideana on tukea erityisesti autoilijoiden tiehyvinvointia tarjoamalla tielläliikkujille virkistäytymismahdollisuuksia auton tankkauksen ja kahvitauon ohella. St1:n Ladulle tieltä -tempauksessa ovat mukana Suomen Hiihtoliitto sekä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry.

Sukset, monot ja sauvat saa lainaan asemilta

Shell Siilinjärvi-, Shell Äänekoski Hirvaskangas- ja Shell Kempele Zeppelin -asemien hiihtolatujen ylläpidosta huolehtivat paikalliset hiihtoseurat ja niitä ylläpidetään 26.3.2023 saakka paikallinen lumitilanne huomioiden.

”Tempauksessa mukana olevilta asemillamme saa hiihtovarusteita lainaksi panttia vastaan. Lepo, tankkaus ja liikunta ovat loistavia keinoja täydentää tielläliikkujien energiavarastoja ja kaiken tämän voi tehdä nyt valikoiduilla asemillamme”, kertoo St1:n markkinointi- ja digitaalisen myynnin päällikkö Tiina Luukkonen.

Ladulle tieltä -tempaus käynnistyy 9.2.2023 klo 11–16 asematapahtumalla Shell Siilinjärvellä. Tapahtumassa on luvassa ohjausta mm. hiihdon, liikunnan ja palautumisen pariin. Paikalla ovat hiihtoasiantuntijat Jari ja Eetu Isometsä, Suomen Hiihtoliiton edustajia sekä paikallisen hiihtoseuran aktiiveja.

Tiehyvinvointi on ammattiautoilijoiden työhyvinvointia

St1 tunnetaan pitkästä yhteistyöstään Suomen Hiihtoliiton kanssa. Pitkäikäinen kumppanuus suuntaa jo kohti seuraavaa olympiadia, kun jatkosopimus yhteistyöstä vuosille 2022–2026 allekirjoitettiin viime kesäkuussa. St1 tekee tiivistä yhteistyötä myös Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n kanssa, joka on suomalaisten maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvoja ja asiantuntija. Molemmat St1:n kumppanit ovat mukana Ladulle tieltä -tempauksessa.

”Yli 20-vuotta jatkunut yhteinen matkamme Suomen Hiihtoliiton kanssa on poikkeuksellinen paitsi kestonsa, myös sisällöllisen monipuolisuutensa ansiosta. Vastaavasti SKAL-yhteistyössämme olemme sitoutuneet kehittämään työkaluja ja palveluita ammattikuljettajien arjen ja työviihtyvyyden parantamiseksi. Ladulle tieltä -tempauksessa pääsemmekin toteuttamaan konkreettisia ja arvojemme mukaisia hyvinvointitekoja sekä osoittamaan yhteistyömme voimaa”, Luukkonen jatkaa.

Hiihtotempauksessa mukana olevat St1-verkoston asemat:

Shell Siilinjärvi, Golftie 11, 71800 SIILINJÄRVI

Shell Kempele Zeppelin, Zeppeliinintie 1–2, 90450 KEMPELE

Shell Äänekoski Hirvaskangas, Suonenjoentie 9, 44250 HIRVASKANGAS

Lue lisää kampanjasivulta.

Lisätiedot:

Tiina Luukkonen
Markkinointi- ja digitaalisen myynnin päällikkö
St1 Oy

puh. +358 50 64390
tiina.luukkonen@st1.com

St1 Nordic Oy on energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten edistyneisiin biopolttoaineisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1290 St1- ja Shell-huoltoasemaa ja kaasun tankkauspistettä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 1200 henkilöä. www.st1.com