Slovenian Tina Erzar naisten mäkikilpailun voittoon Inter-Continental Cupissa Lahdessa

Kuva: Tomi Saarivirta

Naismäkihyppääjät pääsivät nauttimaan erinomaisesta kilpailuympäristöstä perjantaina Lahdessa Inter-Continental Cupin merkeissä. Mäkiolosuhteet testattiin viime viikonloppuna Salpausselän maailmancupin kisoissa ja samalla laadukkaalla tekemisellä jatkettiin myös tähän viikonloppuun. Olosuhteet illan kilpailussa olivat erinomaiset.

Naisten kilpailun voiton vei slovenialainen Tina Erzar, toiseksi sijoittui Itävallan Hannah Wiegele ja viimeisen palkintopallipaikan nappasi niin ikään itävaltalainen Katharina Ellmauer

Kilpailun voittaja Erzar kehuu paljon Lahden mäkeä. Hän ei odottanut voittoa.

“En malta odottaa, että pääsemme hyppäämään tästä mäestä uudelleen huomenna. Toivon, että voin hypätä yhtä rentoutuneesti myös silloin ja toivottavasti se riittää voittoon”, hän maalailee tunnelmia jo tulevaa kilpailua kohti.

Suomalaisia hyppääjiä oli kilpailussa mukana yhteensä viisi ja heistä parhaiten sijoittui Sofia Mattila ollen kilpailun yhdeksäs. Muista suomalaisista Oosa Thure oli 11., Vilma Meis 14., Emilia Vidgren 19. ja Julia Äikiä 21.

Naisten mäkihyppykilpailut jatkuvat lauantaina Lahdessa kello 10. Kysymyksessä on Inter-Continental Cupin viimeinen osakilpailu, jonka jälkeen pääsemme juhlimaan myös kokonaiskilpailun voittajaa.

Tulokset