Sievistä yhdistetyn maajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani – ”Yhdistetyn maajoukkue tarjoaa suomalaisille huippuelämyksiä ja suuria tunteita”

© Niko Nylund

Sievi liittyy mukaan Suomen Hiihtoliiton ja pohjoismaisten lajien kumppaniverkostoon. Pohjois-Euroopan johtavasta turva- ja ammattijalkineiden valmistaja Sievistä tulee yhteistyösopimuksen myötä yhdistetyn maajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani. 

Sievi haluaa suomalaisena perheyrityksenä olla mukana tukemassa suomalaista urheilua.

”Yhdistetyn maajoukkue tarjoaa suomalaisille huippuelämyksiä ja suuria tunteita, ja virallisena kumppanina toimimalla haluamme mahdollistaa suomalaisen urheilun kehittymisen ja urheilijoiden menestymisen”, toteaa myyntipäällikkö Markku Heikkilä Sievin Jalkineelta.

Suomen yhdistetyn maajoukkue on yksi Suomen seuratuimmista joukkueista, ja näkyvyydet eri kanavissa ovat kovassa kasvussa. Mukaansatempaava joukkue on huomattu myös yritysmaailmassa.

”Yhdistetyn kumppaniverkosto vahvistuu entisestään ja se on meille todella hieno asia. Kilpailu kansainvälisillä kentillä on äärimmäisen kovaa ja tehtävänämme on varmistaa, että joukkueillamme on asiat mahdollisimman hyvin. Yhdistetyn maajoukkue tarjoaa loistavan alustan tällaiselle kumppanuudelle, jolla tavoitellaan kotimaan ja Keski-Euroopan markkinoita. Hienoa saada kumppaniverkostoomme mukaan Sievin kaltainen, vastuullinen suomalainen perheyritys”, kommentoi Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Lisätietoja
Markku Heikkilä
Myyntipäällikkö, Sievin Jalkine
puh. 0400 669 200, markku.heikkila@sievi.com

Jari-Pekka Jouppi
Kaupallinen johtaja, Suomen Hiihtoliitto
puh. 040 080 3713, jari-pekka.jouppi@hiihtoliitto.fi

Sievin Jalkine OY perustettiin vuonna 1951. Lauri Jokinen perusti yrityksen Sievin Asemakylälle palkkaamalla neljä suutaria valmistamaan nahkasaappaita pienessä torpassa. Tänä päivänä Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, joka työllistää yhteensä noin 500 työntekijää. Sievin tuotantolaitokset sijaitsevat Sievissä sekä Oulaisissa ja niissä valmistuu vuosittain yli 1,1 miljoonaa paria jalkineita. Vastuullinen valmistus on osa Sievin toimintatapoja, ja yritys on sitoutunut olemaan hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä.

https://www.sievi.com/fi/