Seuraseminaari sekä maastohiihdon valmentaja- ja suksihuoltajaseminaarit Vierumäellä 12-13.5.2023 – Ilmoittautuminen avattu

Seuraseminaari sekä maastohiihdon valmentaja- ja suksihuoltajaseminaarit järjestetään 12-13.5.2023 Vierumäellä. Ilmoittautuminen seminaareihin on nyt avattu.

Seuraseminaarissa on seuratoiminnan yhteinen kouluttautumis- ja verkostoitumistapahtuma hiihtolajien seuratoimijoille. Tänä vuonna Seuraseminaarin teemana on Miten lapset ja nuoret liikkumaan lumilajien pariin? Aihetta käsitellään asiantuntijapuheenvuorojen sekä erilaisten työstöjen kautta.

Maastohiihdon valmentaja- ja suksihuoltajaseminaarit ovat hiihdon valmennukseen sekä suksihuoltoon syventyvät tapahtumat. Seminaareissa aiheina ovat valmennuksen ja suksihuollon ajankohtaiset teemat maajoukkuetasolta seurakentälle.

Kaikissa seminaareissa perjantain ohjelma on yhteistä, jossa kuullaan mielenkiintoisia valmentaja-urheilijapuheenvuoroja sekä illalla vietetään Hiihtogaalaa jossa palkitaan hiihtolajien ansioituneita toimijoita ja seuroja.

Ilmoittautuminen Seuraseminaariin

Ilmoittautuminen Maastohiihdon valmentaja- ja suksihuoltajaseminaari