Saksan Markus Eisenbichler hyppäsi voittoon Lahden Continental Cupissa

Kuva: Aleksi Pitkänen

Aamu valkeni Lahdessa kirkkaana ja aurinkoisena, kun Continental Cupin viimeinen kilpailupäivä käynnistyi miesten mäkihypyllä. Kilpailun voitti Markus Eisenbichler Saksasta ennen itävaltalaisia Maximilian Ortneria ja Stephan Embacheria. Hyppääjät pitivät kolmen kärkeä samassa järjestyksessä jo ensimmäisellä kierroksella.

“Täällä on aina kaunis mäki ja tänäänkin hyvät olosuhteet. Sain tehtyä kaksi hyvää hyppyä. Nautin lennosta ja oli hyvät alastulot. Pidän paljon tästä mäestä ja teen usein Lahdessa myös hyvää tulosta. Tämä mäki on yksi suosikeistani,” kilpailun voittaja Eisenbichler kertoo ja odottaa jo kauden viimeistä viikonloppua.

“Kausi päättyy pian, ja pääsen vähäksi aikaa lomalle. Kilpaillaan kuitenkin vielä yksi viikonloppu ensin”, hän valottaa tulevaisuutta.

Kaikki kilpailuun ilmoittautuneet suomalaiset nähtiin myös toisella kierroksella. Paras suomalainen oli Paavo Romppainen sijalla 24. Hänen jälkeensä tulivat Mico Ahonen (25.), Henri Kavilo (26.) ja Jarkko Määttä (27.). Kilpailuun osallistui yhteensä 44 hyppääjää. Miesten mäkihypyn Continental Cupin päätöskierrosta vietetään ensi viikonloppuna Puolan Zakopanessa.

Tulokset