Piiri- ja aluetoiminnan avoin kehittämistapaaminen – Vantaalla 11.2.2023

Viime syksynä aloitettiin maastohiihdon piiri- ja aluetoiminnan kehittämistyö. Johtoryhmän toimeksiantona on koottu työryhmä, jonka tavoitteena on:

Piiri- ja aluetoiminnan kehittämistyön suunnittelu ja 2-3 vaihtoehtoisen mallin esittämisen piiri- ja aluetoiminnan toteuttamiseksi Seuraseminaariin mennessä (keväällä 2023).

Työryhmässä on edustettuna piirien edustajia, sekä prosessin aikana työtä on myös keskustelutettu piirejä laajemminkin. Työryhmän seuraava tapaaminen pidetään Vantaan Suomen Cupin yhteydessä lauantaina 11.2.2023 ja tämä tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tapaaminen toteutetaan Vantaan Hakunilan uimahallin kokoustilassa klo 15-17. Tilaisuuden alussa kuulla alustus työryhmän tämän hetkisestä työstöstä, jonka jälkeen aiheesta käydään vapaata keskustelua. Tapahtumaan ei tarvita etukäteisilmoittautumista. Tapahtuma on ensisijaisesti lähitapaaminen, mutta jos haluat osallistua etäyhteydellä kuulolle, voit laittaa viestiä työryhmän toimihenkilöedustajalle Kari-Pekka Seppänen (kari-pekka.seppanen@hiihtoliitto.fi)