Palosaari väläytteli karsinnassa Garmisch-Partenkirchenissa – Rautionaho ja Kykkänen eivät yltäneet toiselle kierrokselle Ljubnossa

© Nordic Focus

Mäkihypyn Silvester Tournament jatkuu Slovenian Ljubnossa. Ljubnon kilpailut käynnistyivät eilen karsinnalla ja ensimmäinen varsinainen osakilpailu hypättiin tänään alkuillasta.

Suomalaisia ei nähty toisella kierroksella viikonlopun ensimmäisessä osakilpailussa. Jenny Rautionaho ja Julia Kykkänen saivat ensimmäisen kierroksen Knock out -formaatissa vastaansa kovat itävaltalaiset, Marita Kramerin ja Eva Pinkelnigin. Jenny Rautionaho hyppäsi kilpailussa sijalle 41 ja Julia Kykkänen oli 45:s.

Silvester Tournament jatkuu huomenna Ljubnossa karsinnalla klo 12. Varsinainen osakilpailu hypätään klo 17.30.

Tulokset

Mäkiviikko jatkui uudenvuodenaattona Garmisch-Partenkirchenin karsinnalla. Vilho Palosaari jatkoi vahvoja otteitaan ja oli 129,5 metrin hypyllään karsinnan 20:s. Myös Antti Aalto (47:s) nähdään huomisessa uudenvuodenpäivän kilpailussa. Niko Kytösaho oli karsinnan 53:s ja Eetu Nousiainen hylättiin hyppypuvun vuoksi.

Huominen kilpailu alkaa klo 15. Palosaari saa ensimmäisen kierroksen parikilpailussa vastaansa Norjan Kristoffer Eriksen Sundalin ja Aalto hyppää Puolan Zyla Piotria vastaan.

Tulokset

Seuraa joukkuetta sosiaalisessa mediassa