Ounasvaaran Kesäkisat kilpailtiin loistavissa olosuhteissa – kärkisijat ratkottiin maajoukkueurheilijoiden kesken

Ounasvaaran Kesäkisat kilpailtiin Rovaniemellä 13.-14. elokuuta. Kisoissa nähtiin mukana muun muassa yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueet ja sen myötä myös kisojen taso oli todella korkea. 

Lauantain yhdistetyn kilpailussa miesten kilpailun voiton vei Ilkka Herola. Toiseksi sijoittui Eero Hirvonen ja kolmanneksi taisteli Otto Niittykoski. Naisten kilpailun voiton vei Minja Korhonen noin kahden ja puolen minuutin marginaalilla toiseksi tulleeseen Annamaija Oinakseen nähden. Kolmanneksi sijoittui Annika Malacinski.

Mäkihypyssä kilpailtiin neljän kierroksen kilpailu, jossa laskettiin yhteen lauantain ja sunnuntain tulokset. Miesten yleisen sarjan voiton vei Niko Kytösaho. Toiseksi tiukassa kilpailussa sijoittui Ilkka Herola ja kolmanneksi Antti Aalto. Naisten yleisessä sarjassa Jenny Rautionaho veti voiton selvällä erolla Minja Korhoseen ja Annika Malacinskiin.

”Kaikkiaan kisoissa hypättiin upean kesäisessä säässä kaikista mäistä K6:sta HS100:an asti, nuorimman osallistujan ollessa vasta kuusivuotias. Kiinnostus mäkihyppyä ja yhdistettyä kohtaan on pienissäkin mäissä näiden kisojen valossa menossa haastavien vuosien jälkeen hienoon suuntaan”, kerrotaan Ounasvaaran Hiihtoseurasta.

Tulokset

Kuvapankki

Lähde: Ounasvaaran Hiihtoseuran tiedote