Niko Kytösaho hyppäsi sijalle 23 Sveitsin Engelbergissä – Eetu Nousiainen 12:s Rukan Continental Cupissa

© NordicFocus

Mäkihypyn maailmancup jatkui Sveitsin Engelbergissä miesten henkilökohtaisella kilpailulla. Viikonlopun toisen osakilpailun paras suomalainen oli Niko Kytösaho. Kytösaho hyppäsi tasaisesti ja oli kilpailun 23:s. Kytösahon kilpailuhypyt kantoivat 125 ja 125,5 metriä. Antti Aalto hylättiin karsinnassa hyppypuvun takia, joten häntä ei nähty päivän kilpailussa.

– Paras päivä täällä Engelbergissä. Ollut todella haastava viikonloppu, mäen kanssa ollut aika paljon hakemista. Sain kuitenkin tähän viimeiseen kisaan tehtyä parhaat hypyt täällä, joten pitää siihen olla tyytyväinen. Voi ihan hyvillä mielin lähteä joulun viettoon, Kytösaho kertasi.

Tulokset
Niko Kytösahon kommentit SoundCloudissa

Continental Cup Ruka

Mäkihypyn Continental Cupia hypättiin sunnuntaina Rukalla. Rukan kilpailuohjelmassa oli miesten henkilökohtainen kilpailu erikoismäestä. Parhaan suomalaissuorituksen esitti Eetu Nousiainen, joka oli kilpailun 12:s. Nousiaisen hypyt kantoivat 129,5 ja 125,5 metriä. Myös Vilho Palosaari esitti jälleen hyviä otteita ja oli kilpailun 13:s. Palosaaren hypyt kantoivat 130 ja 122,5 metriä.

Kilpailun voitti Saksan Philipp Raimund, toiseksi sijoittui Norjan Joacim Oedegaard Bjoereng ja kolmanneksi hyppäsi Norjan Anders Fannemel.

Tulokset