Niko Kytösaho 13:s Sapporon toisessa osakilpailussa – ”Tänään oli hyvä päivä”

© Thibaut/NordicFocus

Mäkihypyn maailmancup jatkui sunnuntaiyönä Suomen aikaa Japanin Sapporossa viikonlopun toisella henkilökohtaisella osakilpailulla. Niko Kytösaho sijoittui kilpailussa parhaana suomalaisena sijalle 13. Kytösahon hypyt kantoivat tänään 124,5 ja 125,5 metriä. Antti Aalto ja Eetu Nousiainen karsiutuivat ulos toiselta kierrokselta. Aalto oli kilpailun 38. ja Nousiainen heti Aallon perässä sijalla 39. Kilpailun voittoon hyppäsi Slovenian Domen Prevc.

Niko Kytösaho oli hyvin tyytyväinen kaikkiin päivän hyppyihinsä.

– Tänään oli hyvä päivä. Kaikki kolme hyppyä olivat tänään kyllä hyviä, ja sain tosi paljon parannettua, mitä hypyt olivat olleet aikaisemmin viikonloppuna. Kaikin puolin oli hyvät hypyt. Tuuri ei käynyt tänään yhtään, mikä kertoo entisestään, että hypyt olivat oikeasti hyviä, kun noille sijoille pääsi ilman minkään näköistä tuuriakin. Kymppisakkiinkin olisi ollut tänään varmasti mahdollisuudet, jos vähänkään olisi tuuri käynyt. Tästä on todella hyvä jatkaa takaisin Eurooppaan ja odottelemaan lentomäkeä, Kytösaho summasi päivän kilpailua.

Mäkihypyn maailmancup jatkuu miesten osalta 22.-25.2. Saksan Oberstdorfissa lentomäessä. Naisten maailmancup jatkuu puolestaan 24.-25.2. Itävallan Hinzenbachissa.

Mäkihypyn maailmancup
Sapporo, Japani 16.-18.2.2024
Kilpailun tulokset
Niko Kytösahon kommentit SoundCloudissa