Minja Korhonen jälleen voittoon Lillehammerin Continental Cupissa – Heta Hirvonen päivän kolmanneksi

© NordicFocus.

Yhdistetyn Continental Cup jatkui tänään Norjan Lillehammerissa. Minja Korhonen nappasi viikonlopun toisen voittonsa +46,3 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Yhdysvaltojen Annika Malacinskiin. Heta Hirvonen ylsi kilpailun kolmanneksi +1:52,2 erolla Korhoseen. Nonna Laitinen ei startannut hiihto-osuudelle. Miesten kilpailussa Herman Happonen oli päivän 30., Arsi Tietäväinen 49. ja Eemeli Kurttila 55. Jesse Pääkkönen keskeytti hiihto-osuudella.

Minja Korhonen oli jälleen tyytyväinen päiväänsä.

– Kokonaisuutena aika onnistunut viikonloppu – jäi kyllä tosi hyvä fiilis. Tänään oli tosi rankka keli ladulla, kun satoi paljon lunta. Tässä on ollut aika paljon kaikkea: viime viikonloppuna kaksi maailmancuppistarttia ja siihen perään vielä leiri täällä Lillehammerissa. Nyt varmasti tulee palautuminen tarpeeseen. Ensi viikonloppuna alkaa sitten maailmancuppi Ramsaussa ja sinne hyvillä valmiuksilla. Tänään oli ihan hyvä kisapäivä. Sattui taas kisahypylle oma perussuoritus, niin sillä oli hyvä lähteä taas kisaladulle, summasi Korhonen päiväänsä.

Myös Heta Hirvonen kertoi päivänsä olleen tasapainoinen kokonaisuus.

– Oli tosi hyvä kilpailupäivä ihan mäestä asti. Mäkiosuudelle osui just yksi reissun parhaita hyppyjä ja hiihdossa oli helpompaa, kun oli saanut eilen vähän keuhkoja auki. Oli kokonaisuudessaan onnistunut päivä, kertoi Hirvonen.

Naisten kilpailun tulokset
Miesten kilpailun tulokset
Korhosen ja Hirvosen kommentit SoundCloudissa
Yhdistetyn Continental Cup