Mäkihypyn maailmancupit jatkuivat Wislassa ja Lillehammerissa 

Mäkihypyn maailmancupia hypättiin viikonloppuna Puolan Wislassa ja Norjan Lillehammerissa. Suomalaisten sunnuntaipäivän kilpailut päättyivät yhteen kierrokseen. Parhaasta sijoituksesta vastasi Jenny Rautionaho, joka hyppäsi sijalle 32. 

Lillehammerin sunnuntain kilpailu hypättiin suurmäestä. Rautionahon kilpailuhyppy kantoi 104,5 metriä ja toisen kierroksen paikka jäi niukasti vain 1,2 pisteen päähän. Suomalaisista kilpailussa nähtiin myös Julia Kykkänen, joka oli 37:s. Kykkäsen hyppy kantoi 92,5 metriin.

Tulokset

Wislan maailmancupissa hypännyt Niko Kytösaho selvitti tiensä sunnuntain henkilökohtaiseen kilpailuun, mutta toisen kierroksen paikka jäi tänään saavuttamatta. Kytösaho ponnisti kilpailussa 106 metriin.

Kytösaho koki koko viikonlopun olleen haastava. Suomalaishyppääjä ei yltänyt päivän kilpailussa omalle tasolleen.

– Oli alusta loppuun aika hirveä viikonloppu. Perjantaina oli jo tosi vaikeaa ja tänään se jatkui. Kisahyppy oli koko viikonlopun huonoin. Venäjän jälkeen hyppääminen on ollut vaikeaa. En osaa sanoa, että mistä se johtuu. 

– Ensi viikolla pääsee hyppäämään muutaman vapaan treenin Lahdessa. Jospa siitä saisi tatsia ja itseluottamusta takaisin, pohti Kytösaho.

Tulokset

Niko Kytösahon kommentit SoundCloudissa