Mäkihypyn maailmancup jatkui sekajoukkuekilpailulla – Suomen joukkue kahdeksas

© Nordic Focus

Mäkihypyn maailmancup jatkui tänään Saksan Titisee-Neustadtissa sekajoukkuekilpailulla. Suomen joukkue taisteli kilpailussa kuudennesta sijasta, mutta joutui toisella kierroksella taipumaan ja sijoittui lopulta kahdeksanneksi. Joukkueessa hyppäsivät Julia Kykkänen, Niko Kytösaho, Jenny Rautionaho ja Antti Aalto.

Suomen joukkue oli kilpailussa kuudentena ensimmäisen kierroksen jälkeen.

– Vähän oli kaksijakoinen kisa. Ensimmäinen kierros oli kauttaaltaan aika kivakin, ehkä oltiin jopa yllätysasemissa toiselle kierrokselle lähdettäessä. Toisella kierroksella tuli vähän puristamista tai hyytymistä, ei ihan niin rentoa kuin ensimmäisellä kierroksella. Ihan hyvillä mielin kohti huomista, pohti valmentaja Janne Väätäinen.

Eilen harjoituksissa ja karsinnassa pirteästi esiintynyt Niko Kytösaho kaipaili eilisen tapaan rentoutta päivän kisasuorituksiin.

– Jostain syystä tekniikka ei pidä kisatilanteessa. Hyppääminen menee jäykäksi ja tulee pientä tekniikkavirhettä eikä energiaa riitä loppuun. Mennään nyt iltapäivällä vähän treenaamaan, katsotaan jos saataisiin tekniikkahommaa selkeämmäksi huomiselle, kommentoi Kytösaho kilpailua omalta osaltaan.

Itävalta juhli kilpailun voittoa ennen toiseksi sijoittunutta Norjaa ja kolmanneksi sijoittunutta Saksaa.

Tulokset
Urheilijoiden kommentteja SoundCloudissa

Continental Cupia kilpaillaan Vikersundissa

Mäkihypyn Continental Cupia hypätään viikonloppuna Norjan Vikersundissa. Vikersundin kisohjelmassa on kaksi naisten ja kaksi miesten henkilökohtaista kilpailua.

Naisten viikonlopun kisaurakka saatiin päätökseen jo lauantaina. Suomalaisista kilpailuissa nähtiin mukana Sofia Mattila, joka hyppäsi perjantaina sijalle 27 ja lauantain kilpailusta taskuun irtosi 20:s sija.

Tulokset
LauantaiSunnuntai

Miesten kilpailuohjelma Vikersundissa käynnistyy lauantai-iltana, kun ensimmäisen osakilpailun pariin päästään kello 18. Kilpailussa hyppäävät Arttu Pohjola, Eetu Meriläinen, Kalle Heikkinen ja Henri Kavilo.