Mäkihypyn maailmancup jatkui Oslossa – Rautionaho 11:s ja Kytösaho 25:s

© NordicFocus

Mäkihypyn maailmancupin toinen kilpailupäivä hypättiin tänään Oslon Holmenkollenilla HS134-mäessä. Jenny Rautionaho jatkoi hyvässä vireessä ja oli päivän 11. hypyillä, jotka kantoivat molemmilla kierroksilla 119,5 metriä. Julia Kykkänen ei yltänyt mukaan toiselle kierrokselle. Hänen sijoituksensa oli 33. Myös miehet jatkoivat RAW AIR Tournamentin mittelöitä. Niko Kytösaho oli päivän 25. (119,5 ja 122,5 m) ja Antti Aalto 27. (120,5 ja 120,0 m). Eetu Nousiainen ja Kalle Heikkinen eivät yltäneet kolmenkymmenen parhaan joukkoon.

Päivään tyytyväinen Jenny Rautionaho jatkaa hyvillä mielin kohtii seuraavia kilpailuja.

– Tänään oli ihan hyvä päivä mäessä, 11. sija lopputuloksissa. Sain kaksi tasapainoista hyppyä. Vähän jäi hampaankoloon ekan kierroksen alastulot, niistä vähän jäin pisteissä. Kaikinpuolin hyvä päivä. Tästä on oikein kiva jatkaa Lillehammeriin, Rautionaho summasi.

Niko Kytösaho sai tälle päivälle petrattua tekniikkaansa.

– Aika tasaiset hypyt. Karsinta ja kisa oli kaikki aika samanlaisia vetoja. Vähän sain eilisestä parannettua laskemista ja sitä kautta myös alkulentoa. Kohta lähdetään ajamaan Lillehammeriin ja huomenna jatketaan siellä, kertoi Kytösaho.

Myös Antti Aalto käänsi heti kilpailun jälkeen katseensa kohti seuraavia kilpailuja.

– Tänään ekan kierroksen hyppy oli ihan kohtuullinen. Se oli parhaimmasta päästä täällä. Toisen hypyn ajoitus oli aika myöhässä, niin se verotti metrejä. Näin tällä kertaa – jatketaan Lillehammerissa, kertoi Aalto.

Naisten kilpailun tulokset
Jenny Rautionahon kommentit

Miesten kilpailun tulokset
Niko Kytösahon kommentit
Antti Aallon kommentit

Oslo, Norja 11.-12.3.2023