Mäkihypyn maailmancup jatkui Lake Placidissa – Antti Aalto kilpailun 25.

© NordicFocus

Miesten mäkihypyn maailmancup jatkui tänään Yhdysvaltojen Lake Placidissa. Vuorossa oli henkilökohtainen kilpailu HS128-mäestä. Antti Aalto oli päivän 25:s hypyillä, jotka kantoivat 115,5 ja 111,0 metriä. Muut suomalaiset eivät yltäneet kilpailun toiselle kierrokselle. Niko Kytösaho oli kilpailun 33. ja Eetu Nousiainen 47. Vilho Palosaari ei päässyt aiemmin tänään käydystä karsintakilpailusta jatkoon. Kilpailun voitti Saksan Andreas Wellinger.

Viikonlopun ensimmäinen kilpailu oli Antti Aallolta tasaista suorittamista.

– Tänään oli teknisesti aika lähellä hyvää ja puhdasta tekniikkaa tuossa mäessä. Varsinkin karsinta ja ensimmäinen kierros oli teknisesti oikeasti hyviä hyppyjä. Tänään en ollut mikään onnekkain olosuhteiden puolesta. Toinen hyppy sitten oli vähän myöhäisellä aikataululla, mutta sekään ei kaukaa hakenut. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin tänään ja huomenna, summasi Aalto päivän ensimmäistä kilpailua.

Lake Placidin kisaviikonloppu jatkuu vielä myöhään tänään Suomen aikaa pidettävällä joukkuekilpailulla, sekä huomisella henkilökohtaisella kilpailulla.

Kilpailun tulokset
Antti Aallon kommentit
Mäkihypyn maailmancup
Lake Placid, Yhdysvallat 11.-12.2.2023