Mäkihypyn maailmancup jatkui Klingenthalissa – Antti Aalto kilpailun 22.

©NordicFocus

Mäkihypyn maailmancup jatkui tänään Klingenthalin HS140-mäessä. Kaikki suomalaiset ylsivät mukaan kilpailuun eilisestä karsinnasta, mutta ainoana suomalaisena tämän päivän toisella kierroksella nähtiin Antti Aalto, joka oli kilpailun 22. Kasperi Valto oli 34., Niko Kytösaho 39. ja Eetu Nousiainen 45. Klipailun voitti Saksan Karl Geiger.

Antti Aallon tämän päivän kisahypyt olivat teknisesti kelvollisia.

– Alussa oli vähän hankalaa hyppäämisen kanssa täällä, mutta sain tuohon kisaan jotakuinkin sitten kasattua homman. Löytyi perustekniikka suht hyvin haltuun. Toki jäi parannettavaakin vielä ja tästä lähdetäänkin pikku askelin parantamaan, totesi Aalto.

Kilpailun tulokset
Antti Aallon kommentit

Tänään kilpailtiin myös mäkihypyn Continental Cupissa Norjan Lillehammerissa. Naisten kilpailun paras suomalainen oli Sofia Mattila (21.). Muut suomalaiset karsiutuivat toiselta kierrokselta: Vilma Meis 31., Emilia Vidgren 40. Myös miehillä oli vaikea päivä mäessä, eivätkä he päässeet kilpailun toiselle kierrokselle. Henri Kavilo oli 40. ja Arttu Pohjola 43. Mico Ahonen ei päässyt pukukontrollista mukaan kilpailuun.