Mäkihypyn ja yhdistetyn Hopeasomman mestaruuksista kilpaillaan tulevana viikonloppuna Rovaniemellä

Kuva: Ounasvaaran Hiihtoseura

Tulevana viikonloppuna 23.-25.2.2024 Rovaniemellä kilpaillaan mäkihypyn ja yhdistetyn Hopeasomman mestaruuksista. Kilpailuihin on ilmoittautunut lähes 100 nuorta urheilijaa.

Hopeasompa-viikonloppu käynnistyy perjantaina yhdistetyn parikilpailulla, johon on ilmoittautunut mukaan 15 joukkuetta. Lauantaina ohjelmassa on yhdistetyn kilpailu ja viikonlopun päättää mäkihypyn kilpailu sunnuntaina. Sarjoja on 10-vuotiasta 16-vuotiaisiin. 

“Hopeasompa on seuralle iso juttu! Saame järjestää junioreiden kauden  pääkilpailun tiiviin talven aikana, kun kotimainen kilpailukausi alkaa ja päättyy Ounasvaaralle.”, kertoo Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkijaoston puheenjohtaja ja kilpailunjohtaja Mikko Pohjola.

Kilpailuissa nähdään tänä vuonna maailmancup debyytin tehnyt Ounasvaaran Hiihtoseuran Lumia Nurmela, jolla edessä on kotikisat ja viimeinen vuosi Hopeasommissa. “Hopeasommat ovat tärkeä ja arvokas kisa. On todella hienoa, että viimeiset Hopeasommat on juurikin täällä Rovaniemellä.

Nurmela pääsee hyppäämään kotimäestä kotiyleisön edessä. Kausi on ollut toistaiseksi hyvä ja nousujohteinen. “Minulla on halu menestyä, mutta yritän lähteä kisoihin ilman paineita”, sanoo Nurmela.

Seuraa kisatunnelmia Ounasvaaran Hiihtoseuran sosiaalisen median kanavissa:
Instagram
Facebook

Lisätietoa kilpailuista nettisivuilla: oh.fi

Kilpailujen lähtölistat ja tulokset