Mäkihypyn ja yhdistetyn Continental Cupeja kilpaillaan Rukalla 18.–19. joulukuuta

Mäkihypyn ja yhdistetyn Continental Cupeja jatketaan Rukan talvimaisemissa tulevana viikonloppuna 18.–19. joulukuuta. Rukalla kilpaillaan molemmissa lajeissa kaksi osakilpailua. Viikonlopun osakilpailuihin on ilmoittautunut 16 yhdistetyn ja 12 mäkihypyn joukkuetta. 

Yhdistetyn kilpailuissa nähdään kahdeksan suomalaisurheilijaa. Joukkueen muodostavat Timi Heiskanen, Waltteri Karhumaa, Jarkko Lankinen, Eelis Meriläinen, Leevi Mutru, Jesse Pääkkönen, Arsi Tietäväinen ja Rasmus Ähtävä. Mäkihypyn joukkue nimetään torstain harjoitusten jälkeen. Joukkue julkaistaan mäkihypyn maajoukkueen kanavissa ja Hiihtoliiton nettisivuilla.

Rukan kilpailujärjestelyt ovat kisojen pääsihteerin Seppo Linjakummun mukaan hyvällä mallilla ja talviset olosuhteet ovat kunnossa.

– Meillä on tuttuun tapaan hyvät lumiolosuhteet ja järjestelyt ovat edenneet hyvässä vauhdissa. Joukkueita on saapunut tällä viikolla paikan päälle pitkin viikkoa, ja he ovat päässeet harjoittelemaan Rukan maastoissa kuluneen viikon aikana, kertoo Linjakumpu.

Continental Cupin kilpailuviikonloppu käynnistyy perjantai-iltana yhdistetyn varakilpailulla.

Kilpailuohjelma
Yhdistetty
Mäkihyppy

Seuraa kisaviestintää Facebook-tapahtumassa