Koronakuplassa järjestetty parahiihdon ja -ampumahiihdon maailmancup onnistui

Parahiihdon ja -ampumahiihdon maailmancupin kausi päättyi Vuokatissa onnistuneeseen kuuden kisapäivän urakkaan, jossa jokaisena kilpailupäivänä nautittiin erinomaisista kevättalven keleistä ja huippukuntoisista laduista.

Vuokatti Sport tuli tapahtumajärjestäjäksi lyhyellä varoajalla, mutta kokenut organisaatio ja Vuokatti Sportin innokkaat opiskelijat suoriutuivat urakasta mallikkaasti. Kaikkiaan 17 maan urheilijat kilpailivat iloisella ilmeellä ja iloitsivat jo siitä, että ylipäätään poikkeuksellisina aikoina pääsivät kilpailemaan. Vuokattia ennen maailmancupia järjestettiin vain Sloveniassa.

– Vuokatin koronakupla on osoittautunut edelleen toimivaksi. Olemme tyytyväisiä urheilijoiden lähes kaksiviikkoiseen viipymään. Vammaisurheilijat ja vammaisurheilutapahtumat ovat olleet tärkeä osa Vuokatti Sportin toimintaa jo vuodesta 2008. Olemme kiinnostuneita jatkossakin isännöimään parahiihdon ja -ampumahiihdon maailmancupia, Vuokatti Sportin tapahtumista vastaava Ann-Mary Ähtävä sanoi.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, milloin parahiihdon ja -ampumahiihdon maailmancupia seuraavan kerran Vuokatissa kilpaillaan.