Kerttu ja Iivo Niskanen tuplahopealle Les Roussesin yhteislähtökilpailuissa

© NordicFocus

Maastohiihdon maailmancup Ranskan Les Roussesissa jatkui sunnuntaina naisten ja miesten 20 kilometrin perinteisen yhteislähtökilpailuilla. Sekä Kerttu Niskanen että Iivo Niskanen hiihtivät palkintokorokkeelle. Kerttu Niskanen hiihti naisten kilpailun toiselle sijalle, ja veli Iivo Niskanen hiihti niin ikään hopealle tiukan loppukiritaiston jälkeen.

Myös päivän muut suomalaisnaiset esittivät vahvoja otteita. Naisten kilpailun kymmenen parhaan joukossa oli yhteensä kolme suomalaista. Johanna Matintalo oli kilpailun 7:s, Krista Pärmäkoski 10:s ja Eveliina Piippo 17:s. Anne Kyllönen oli kilpailun 20:s. Katri Lylynperä keskeytti kilpailun. Kilpailun voitti Ruotsin Ebba Anderson, ja kolmanneksi hiihti Norjan Astrid Oeyre Slind.

Naisten tulokset

Iivo Niskasen vahva hiihto osoitti, että hän on jälleen hyvässä kunnossa vaikean alkukauden jälkeen.

Miehissä myös Perttu Hyvärinen ylsi kymmenen parhaan joukkoon ja oli kilpailun 9:s. Ristomatti Hakola oli kilpailun 18:s, Arsi Ruuskanen 25:s ja Markus Vuorela 30:s. Ville Ahonen jäi pistesijojen ulkopuolelle ja oli lopputuloksissa 42:s. Miesten kilpailun voitti Norjan Johannes Hoesflot Klaebo, ja kolmanneksi venytti Ruotsin William Poromaa.

Miesten tulokset
Urheilijoiden kommentteja SoundCloudissa