Kempowerista Suomen mäkihypyn maajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani – ”Haluamme olla rakentamassa Suomen mäkihyppymaajoukkueiden menestystä”

Sähköajoneuvojen pikalatauslaitteiden valmistaja Kempower liittyy Suomen Hiihtoliiton kumppaniverkostoon. Suomen Hiihtoliitto ja Kempower ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kempowerista tulee Suomen mäkihyppymaajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani.

Mäkihypyn tukeminen on lahtelaiselle Kempowerille luontainen valinta. Kasvuyhtiö Kempowerin pääkonttori, tehdas ja laboratorio sijaitsevat Lahdessa, jossa on vahva talviurheilu- ja mäkihyppyperinne. 

”Kempowerin juuret ovat Lahdessa. Työntekijöistämme moni on elämänsä aikana käynyt seuraamassa Salppurin kisoja ja seissyt mäkimontussa kannustamassa urheilijoita. Haluamme olla vahvasti mukana rakentamassa Suomen mäkihyppymaajoukkueiden menestystä ja uskomme että oma kasvutarinamme voi toimia inspiraationa myös nuorille urheilijoille,” sanoo Kempowerin viestintäjohtaja Paula Savonen

”Koemme tärkeäksi tukea lumilajeja, sillä kannamme huolta tulevaisuuden talvista. Kempowerin tavoitteena on vauhdittaa sähköiseen liikenteeseen siirtymistä tarjoamalla maailman halutuimpia sähköautojen latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Mitä enemmän latureitamme käytetään, sitä vähemmän liikenteessä on päästöjä,” Savonen lisää. 

Kempower on tervetullut lisä mäkihyppymaajoukkueen kasvavaan kumppaniverkostoon. 

”Kempower on täydellinen kumppani Suomen Hiihtoliitolle ja meidän noususuunnassa olevalla mäkihyppytiimille. Linkitymme toisiimme luontevasti yhteisen arvopohjan ja tavoitteiden kautta. Tämä sopimus oli ilo solmia ja olen varma, että meillä on yhdessä edessä menestyksekkäät neljä vuotta, toteaa Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

Lisätietoja:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower
puh. 0400 343 851
paula.savonen@kempower.com

Jari-Pekka Jouppi
Kaupallinen johtaja, Suomen Hiihtoliitto
puh. 040 080 3713, jari-pekka.jouppi@hiihtoliitto.fi

***

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. 

www.kempower.com