Johanna Matintalo ja Lauri Vuorinen sprinttien voittoihin Rukalla

© Touho Häkkinen

Hiihdon Suomen Cup jatkui tänään Rukalla perinteisen hiihtotavan sprinteillä. Lauantain kilpailujen suvereeneihin voittoihin hiihtivät Johanna Matintalo ja Lauri Vuorinen.

Matintalo esiintyi vahvasti läpi päivän. Pöytyän Urheilijoiden hiihtäjä voitti karsinnan ja kulku parani entisestään päivän mittaan. Matintalon tavoitteena oli saada hyvä kenraali Rukan maailmancupiin.

– Erä erältä parani. Toivotaan, että viikon päästä ollaan vielä valmiimpana maailmancupissa. Viimeinen nousu kysyi tänään niin sukselta kuin taidolta paljon, kommentoi kisakautensa tänään avannut Matintalo.

Naisten kilpailun toiseksi hiihti Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuu ja kolmanneksi Vuokatti Ski Team Kainuun Katri Lylynperä.

Tulokset
Johanna Matintalon kommentit SoundCloudissa

Lauri Vuorinen hiihti miesten kilpailun ylivoimaiseen voittoon. SkiTeam 105:n urheilija koki päivän olleen aluksi tahmea, mutta meno parani päivän edetessä.

– Karsinta oli vaikea. Pito oli myös vähän hankala tänään, oli varmasti alusta asti oikea (tälli), mutta määrä oli alkuun liian vähäinen. Mitä enemmän pitoa laittoi, sen parempi fiilis oli. Finaaliin tuli päivän paras veto, kertasi Vuorinen.

Miesten finaalissa toiseksi sijoittui Pohti SkiTeamin Joni Mäki ja kolmanneksi Tampereen Yrityksen Marko Kilp.

Tulokset
Lauri Vuorisen kommentit SoundCloudissa

Suomen Cup jatkuu huomenna Rukalla 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailuilla.

Lähtölistat

Seuraa Hiihdon Suomen Cupia sosiaalisessa mediassa
Maastohiihdon Suomen Cup Facebookissa
Twitterissä @schiihto
Instagramissa @hiihdonsuomencup
#näytönpaikka #hiihdonsuomencup #schiihto #hiihto