Jo 18. kerran järjestettävä Vuokatin Aateli Race kokoaa hiihtolajien huiput yhteen – luvassa kovatasoinen kesäkilpailu Vuokatinvaaran maastoissa

© LORU CREATIVE

Juhannuksen jälkeisellä viikolla maastohiihdon, ampumahiihdon ja yhdistetyn huiput kokoontuvat jälleen kilpailemaan perinteeksi muodostuneeseen Vuokatin Aateli Raceen. Rullahiihtoa ja maastojuoksua sisältävä kesäkilpailu järjestetään tänä vuonna 28.–29. kesäkuuta.

Vuokatin Aateli Racen kilpailunjohtaja Hannu Koivusalo odottaa innolla tulevaa kesäkisaa. 

– Järjestelyt ovat sujuneet hyvin, joten lähden hyvillä mielin kohti kisoja. Kisat järjestetään tänä vuonna jo 18. kerran, joten kohtuu hyvin on tiedossa, mitä tuleman pitää. Kilpailuformaatti on ollut jo usean vuoden muuttumaton, ja se on todettu toimivaksi, Koivusalo summaa. 

Koivusalon mukaan osanottajalista on kovatasoinen, joten odotettavissa on jännittävä kilpailukokonaisuus. 

– Kilpailijoita on tulossa jälleen mukava määrä. Näistä lähtökohdista on erittäin mukavaa lähteä kohti kisoja, Koivusalo kertoo. 

Vuokatin Aateli Racen yleiseen sarjaan on ilmoittautunut yhteensä 137 urheilijaa. Kilpailu televisioidaan ja lähetetään koosteena Yle TV2 -kanavalla lauantaina 9.7.2022 klo 17.15 alkaen. Yleisen sarjan lisäksi Vuokatissa käydään myös Junior & Hopeasompa Aateli Race, joihin ilmoittautuneita on yhteensä 127.

Vuokatin Aateli Racen kisasivut löytyvät täältä. Sivuilta löydät muun muassa kisainfot ja kaikille avoimen WhatsApp-ryhmän, joka toimii kisaviestinnän kanavana. 


Seuraa kisatunnelmia ja tuloksia Aateli Racen sosiaalisen median kanavissa.

Vuokatin Aateli Race sosiaalisessa mediassa
Facebook | Twitter | Instagram

#vuokatinaatelirace #aatelirace2022 #hiihtoviikko2022