Jenny Rautionaholle kauden paras sijoitus Engelbergin maailmancupissa – Mico Ahonen Rukan Continental Cupissa 22:s

© NordicFocus

Mäkihypyn maailmancup jatkui tänään Itävallan Engelbergissä naisten henkilökohtaisella osakilpailulla HS140-mäestä. Jenny Rautionaho oli parhaana suomalaisena kilpailun 9:s. Rautionahon hypyt kantoivat 118 ja 124 metriä. Julia Kykkänen oli kilpailun 22:s. Kykkäsen hypyt kantoivat 113,5 ja 116,5 metriä.

Rautionaho hyppäsi kauden parhaaseensa, vaikka hän ei ollutkaan täysin tyytyväinen ensimmäisen kierroksen hyppyynsä.

– Ihan tasapainoinen kisa. Ensimmäinen hyppy ei onnistunut ihan niin hyvin kuin treenihypyt. Kivasti sain kuitenkin toisella kierroksella paikattua. Kauden ensimmäinen TOP10-sijoitus, niin voi olla ihan tyytyväinen päivään ja helppo jatkaa huomiseen, kommentoi Rautionaho.

Kilpailun tulokset
Urheilijakommentit

Perjantaina kilpailtiin myös Continental Cupin sekä FIS Cupin merkeissä

Perjantaina kilpailtiin myös miesten mäkihypyn Continental Cupia Rukalla. Päivän parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi Mico Ahonen, joka oli kilpailun 22:s. Vilho Palosaari oli kilpailun 28:s, Arttu Pohjola 33:s, Kalle Heikkinen 34:s, Jarkko Määttä 41:s, Timi Heiskanen 47:s ja Paavo Romppainen 48:s. Henri Kavilo sekä Tomas Kuisma hylättiin.

Kilpailun tulokset

FIS Cupia kilpailtiin perjantaina Norjan Notoddenissa. Viikonlopun ensimmäisen kilpailun parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi Tuomas Kinnunen, joka oli kilpailun 16:s. Onni Siven oli kilpailun 39:s, Eeli Keränen 47:s ja Juho Ojala 51:s ja Veeti Hyvärinen 61:s.

Kilpailun tulokset