Jenny Rautionaho 14. Hinzenbachin normaalimäessä – Niko Kytösaho Oberstdorfin lentomäen 25.

© Volk/NordicFocus

Mäkihypyn maailmancup jatkui tänään naisten osalta Itävallan Hinzenbachin normaalimäessä (HS90) ja miesten osalta Saksan Oberstdorfin lentomäessä (HS235). Jenny Rautionaho oli naisten kilpailun 14. hypyillä, jotka kantoivat 82,0 ja 84,0 metriä. Julia Kykkänen karsiutui kilpailun toiselta kierrokselta (33.). Kilpailun voittoon hyppäsi Itävallan Eva Pinkelnig.

Jenny Rautionaho ei ole päässyt täysin sinuiksi Hinzenbachin HS90-mäen kanssa.

– TOP15-sijoitus. Ihan ok. Vähän oli hakemista mäen kanssa. Joka toinen hyppy oikeastaan onnistui. Jatketaan vielä huomenna tässä pikkumäessä. Hyvällä fiiliksellä kumminkin, summasi Rautionaho.

Mäkihypyn maailmancup
Hinzenbach 24.-25.2.2024
Naisten kilpailun tulokset
Jenny Rautionahon kommentit

Miesten kilpailussa Oberstdorfin lentomäessä suomalaisista toiselle kierrokselle ylsi Niko Kytösaho, joka oli kilpailun 25. Kytösahon hypyt kantoivat 199,5 ja 202,0 metriä. Eetu Nousiainen karsiutui toiselta kierrokselta (36.). Kilpailun voittajaksi hyppäsi Slovenian Timi Zajc.

Niko Kytösaho onnistui tämän päivän hypyissään, mutta tuulet eivät suosineet miestä.

– Aika huono maku jäi kisasta. Karsinta oli ihan jees hyppy ja siinä oli kahdeksas. Kisaan sattui sitten taas tosi huono rako, eikä siinä ollut oikein mahdollisuuksia. Se meni oikeastaan sitten siihen ekaan kierrokseen. Niin huonoon väliin joutui hyppäämään ja hyvät sijat karkasi kauas. Hypyissä ei ollut mitään ihmeellistä tänään, ihan hyvällä tasolla, mutta vähän keliin kaatui toi homma, että olisi saanut hyvää tulosta tehtyä. Vähän jäi hampaankoloon – täytyy toivoa, että huomenna kävisi vähän parempi tuuri, kertoi Kytösaho.

Kasperi Valto ei yltänyt mukaan kilpailuun aiemmin tänään hypätystä karsinnasta.

Oberstdorf 23.-25.2.2024
Miesten kilpailun tulokset
Niko Kytösahon kommentit