Itävallan Stefan Rainer liiteli voittoon Rukan Continental Cupissa – Eetu Nousiainen hyppäsi neljänneksi

Rukan Continental Cupin ensimmäisen osakilpailun voittoon hyppäsi Itävallan Stefan Rainer. Toiseksi sijoittui Itävallan Jan Hoerl ja kolmanneksi liiteli Norjan Bendik Jakobsen Heggli.

Rainerin kilpailuhypyt kantoivat 134 ja 138,5 metriä. Rainer kertoi pitävänsä Rukan mäestä ja pohti sen sopivan hänelle.

– Nautin täällä olosta. On mahtavaa, että on kunnon talvi. Tämä oli minun ensimmäinen voittoni Continental Cupissa, olen lähes sanaton, pohti päivän voittaja kilpailun päätteeksi.

Suomalaisittain parhaasta sijoituksesta vastasi Eetu Nousiainen, joka oli kilpailun neljäs. Nousiainen oli tyytyväinen hienoon sijoitukseen, mutta sijoitus ei tullut yllätyksenä.

– Olen koko ajan tiennyt, että hyppy on siellä olemassa. Nyt sen sai ulosmitattua, kommentoi Nousiainen.

Nousiaisen kilpailuhypyt kantoivat 127 ja 132,5 metriä. Suomalaisurheilija nosti esiin kolme pääteemaa, joilla tulosta syntyy.

– Rauhallisuus, tekemiseen uskominen ja mielenrauha. Kyllä tämä nostaa itseluottamusta. Kiva, että on vielä viikonloppuna kisoja jäljellä, totesi Nousiainen viitateen kahteen seuraavaan Rukan osakilpailuun.

Continental Cupin pisteille suomalaisista hyppäsivät myös Jarkko MäättäKalle Heikkinen, Eetu MeriläinenArttu Pohjola ja Andreas Alamommo.

Tulokset 

Eetu Nousiaisen kommentit SoundCloudissa

Seuraa kisaviestintää Facebook-tapahtumassa