Mäkihypyn ja yhdistetyn Continental Cupit päätökseen Rukalla

Yhdistetty

Yhdistetyn Continental Cupin kaksi viimeistä osakilpailua saatiin tänään päätökseen. Viikonlopun haastavista tuuliolosuhteista johtuen tänään hypättiin kahden osakilpailun mäkiosuudet. Viikonlopun toisen osakilpailun voitti Saksa Terence Weber. Toiseksi sijoitui Itävallan Christian Deuschl ja kolmanneksi liiteli Itävallan Florian Kolb.

Suomalaisittain toisen osakilpailun parhaasta sijoituksesta vastasi Otto Niittykoski, joka oli kilpailun neljäs. Jesse Pääkkönen oli kilpailun 16:s, Rasmus Ähtävä 25:s, Herman Happonen 29:s, Waltteri Karhumaa 33:s, Arsi Tietäväinen 41:s, Valtteri Holopainen 45:s ja Peter Räisänen 46:s.

Tulokset

Kolmannen osakilpailun voitto meni niin ikään Saksan Terence Weberille. Toiseksi sijoitui Itävallan Christian Deuschl ja kolmanneksi liiteli Norjan Aleksander Skoglund.

– Tänään oli erittäin hyvä päivä. Odottelimme jonkin aikaa tuulen heikentymistä, ja pääsimme viimein hyppäämään. Hiihtolatu Rukalla on raskas ja olosuhteet täällä olivat loistavat. Nautin tänään kilpailun jokaisesta kilometristä, kilpailujen voittaja Weber summasi päivän kilpailuja.

Suomalaisista paras kolmannessa osakilpailussa oli Jesse Pääkkönen (19:s). Rasmus Ähtävä oli kilpailun 20:s ja Herman Happonen 24:s. Muita suomalaisia kolmanteen osakilpailuun ei osallistunut.

Tulokset 

Mäkihyppy

Mäkihypyssä kilpailtiin tänään yksi miesten henkilökohtainen osakilpailu. Kilpailun voitti Saksan Philipp Raimund, toiseksi sijoittui Norjan Joacim Oedegaard Bjoereng ja kolmanneksi hyppäsi Norjan Anders Fannemel.

– Tämä päivä oli mahtava. Tänään ei ollut juurikaan tuulta. Olen todella onnellinen, että olin tänään päivän ykkönen ja saan pitää keltaisen liivin itselläni, kilpailun voittaja Raimund iloitsi.

Parhaan suomalaissuorituksen esitti Eetu Nousiainen, joka oli kilpailun 12:s. Nousiaisen hypyt kantoivat 129,5 ja 125,5 metriä. Myös Vilho Palosaari esitti jälleen hyviä otteita ja oli kilpailun 13:s. Palosaaren hypyt kantoivat 130 ja 122,5 metriä. Muita suomalaisia ei jatkanut kilpailun toiselle kierrokselle. Henri Kavilo oli kilpailun 35:s ja Jarkko Määttä 38:s.

Tulokset