Ilkka Herola yhdeksäs Seefeldin Triplassa – Waltteri Karhumaalle uran ensimmäiset maailmancupin pisteet

© NordicFocus

Yhdistetyn maailmancup jatkui sunnuntaina Itävallan Seefeldissä triplakilpailun viimeisellä osakilpailulla. Ilkka Herola vastasi päivän parhaasta suomalaissijoituksesta, ja sijoittui lopputuloksissa toistamiseen yhdeksänneksi. Herola oli mäkiosuuden jälkeen 10:s, mutta hän nosti asemiaan hiihtoladulla yhden pykälän verran.

Herola ei ollut tyytyväinen päivän hyppyynsä erityisesti alastulon osalta. Alastulo verotti Herolaa tänään hiihtoladulla.

– Ei oikein tänäänkään ollut hyvää suorittamista mäessä. Tänään se jäi sitten alastulosta kiinni. Ja hiihtoladulla jos jää ulos letkasta, niin peli on täysin pelattu. Tällä kertaa joka kisassa kävi juuri sillä tavalla. Siinä oli se kriittinen parikymmentä sekuntia liikaa kärkiletkaan. Tämmöstä tarpomista oli tämä viikonloppu, kommentoi Herola.

Eero Hirvonen jatkoi hyvää hiihtovirettään. Hirvonen oli mäkiosuuden jälkeen sijalla 28, mutta onnistuminen ladulla siivitti hänet lopputuloksissa sijalle 12. Myös Waltteri Karhumaa pääsi ensimmäistä kertaa maailmancupin pisteille. Karhumaa lähti hiihto-osuudelle sijalta 30 ja oli lopputuloksissa 28:s. Otto Niittykoski hylättiin mäkiosuudella hyppypuvun vuoksi, eikä häntä nähty tänään hiihto-osuudella.

Tulokset
Urheilijoiden kommentteja SoundCloudissa