Ilkka Herola Seefeldissä kymmenen parhaan joukkoon

© NordicFocus

Yhdistetyn miesten maailmancup jatkui tänään Itävallan Seefeldissä. Ilkka Herolan 102,5 metriä kantanut hyppy oikeutti 18:nteen sijaan, ja Herola pääsi hiihto-osuudelle reilun minuutin (+1:14) keulaa perässä. Hiihto-osuuden hyvän nousun myötä Herola oli lopputuloksissa 9:s. Eero Hirvonen oli mäkiosuuden 31:s 99,5 metrisellä hypyllään +2:13 kärjen perässä. Hirvonen nosti hiihto-osuudella asemiaan kymmenen sijaa ollen lopputulosten 21:s.

Ilkka Herolan päivä oli tasapainoinen, mutta urheilijan mukaan varaa olisi vielä parempaan.

– Suoritusten puolesta ihan tasapainoinen päivä. On kuitenkin aika ainutkertainen harmitus päällä, kun ei ole koskaan menneet hyvät suoritukset noin totaalisen hukkaan. Pahalta tuntuu, ja on kyllä hankala lähteä huomiseen kisaan verrattuna siihen, että olisi saanut tänään hyvän kisan tehtyä. Rämmitään eteenpäin, Herola totesi.

Waltteri Karhumaa ja Otto Niittykoski eivät yltäneet 30 parhaan joukkoon. Karhumaa oli tänään 37:s ja Niittykoski 46:s. Kilpailun voitti Johannes Lamparter, toiseksi sijoittui Vinzenz Geiger ja kolmanneksi Julian Schmid. Yksi ennakkosuosikeista, Norjan Jarl Magnur Riiber hylättiin mäkiosuudella.