Ilkka Herola ja Eero Hirvonen kymmenen parhaan joukkoon Oberstdorfin maailmancupissa

© NordicFocus

Yhdistetyn maailmancup jatkui tänään Saksan Oberstdorfissa. Ilkka Herola sijoittui parhaana suomalaisena kilpailussa kahdeksanneksi. Herolan ero kärkeen maalissa oli +59,2 sekuntia. Eero Hirvonen oli kilpailun yhdeksäs (+1:32,0). Otto Niittykoski (35.) ja Leevi Mutru (36.) eivät yltäneet kilpailussa kolmenkymmenen parhaan joukkoon. Kilpailun voitti Itävallan Johannes Lamparter.

Aika sama virsi, mikä nyt on pari edellistä viikonloppua ollut. Niukasti ulkona kärkiletkasta eikä ollut oikein mitään tehtävissä. Ei sinänsä suoritteissa mitään suurempaa vikaa. Ihan ok hyppy ja perusvarmaa hiihtoa. Se on vaan, kun kisan kovin hiihtäjä lähtee viemään kärkiletkaa mukanaan, niin siinä on sitten aika turhauttavaa hiihdellä yksinään. Kokeillaan huomenna uudestaan, Herola totesi.

Eero Hirvonen oli päivän suoritukseensa kokonaisuudessa tyytyväinen.

– Vähän ollut haastava fiilis tuon viime viikonlopun ja matkustamisen jälkeen palautua eikä ollut kovin luottavainen olo. Sain kuitenkin kisaan viikonlopun parhaan hypyn, ja hiihtäminenkin sujui paremmin kuin mitä fiilis antoi olettaa. Oli vielä loistava suksi, niin pystyin hiihto-osuudella ottamaan sen, mitä otettavissa oli. Ihan positiivinen kokonaisuus, Hirvonen summasi päivää.