Ilkka Herola aloitti Seefeldin triplan 4:llä sijalla – ”Ollaan pelissä mukana”

© Romina Eggert

Vaikeat hyppyolosuhteet jatkoivat kilpailijoiden häiritsemistä Itävallan Seefeldissä perjantaina, ja päivän kilpailussa piti turvautua varakilpailuun. Ilkka Herola onnistui mäessä, ja oli lopputuloksissa 4:s.

Sijalta 5 ladulle lähtenyt Ilkka Herola koki, ettei päivän kilpailussa hiihto-osuudella ollut paljoa merkitystä. Eroa voittajaan jäi 45 sekuntia.

”Oli aika mielenkiintoinen päivä, paljon säätämistä keliolosuhteiden takia. Varakisaan sain hyvän hypyn, hyvä paikka oli lähteä hiihtämään. Vitosen hiihto-osuudella ei kuitenkaan hirveästi tapahdu, käydään vaan pyörähtämässä ja keskitytään seuraavaan päivään. Hyvä lähtökohta kuitenkin tähän viikonloppuun, se on tärkeintä. Ero ei repeytynyt isoksi ja ollaan pelissä mukana. Tästähän ne kisat vasta alkaa.”

Kilpailun muut suomalaiset olivat Perttu Reponen (33:s), Wille Karhumaa (47:s) sekä Arttu Mäkiaho (50:s).

Kilpailun voitti Jarl Magnus Riiber Norjasta. Toiselle sijalle ylsi Japanin Akito Watabe ja kolmannen sijan otti Saksan Vinzenz Geiger.